Sony Xperia XZ1: Conectivitate high-end, vitezomană, clară

1.344 ori
<b>Sony Xperia XZ1: Conectivitate high-end, vitezomană, clară</b>Sony Xperia XZ1 este întâi un telefon şi apoi o unealtă de social networking sau făcut poze, deşi pe cine păcălesc eu... probabil va fi folosit de 10 ori mai mult pentru a face fotografii şi a socializa... decât pentru apelare. În rarele momente când..

Sony Xperia XZ1 este întâi un telefon şi apoi o unealtă de social networking sau făcut poze, deşi pe cine păcălesc eu... probabil va fi folosit de 10 ori mai mult pentru a face fotografii şi a socializa... decât pentru apelare. În rarele momente când vom mai vorbi la telefon totuşi vom prefera să avem o claritate impecabilă. Hai să vedem dacă e aşa sau nu.

Terminalul stă bine cu specificaţiile de conectivitate pe hârtie. Vorbim despre suport pentru 4G LTE Categoria 16, cu promisiunea de conectivitate Gigabit pe viitor. Avem şi GPS, Glonass, WiFi, Miracast, Bluetooth 5.0, DLNA şi Google Cast, plus NFC şi USB Type-C. Deci, numai modernitate aş zice. Apelurile telefonice au un volum foarte ridicat, iar sunetul a fost clar şi am apreciat maxim microfoanele, cu anulare perfectă a zgomotului de fond.

Speedtest Sony Xperia XZ1

Am făcut şi teste SpeedTest, ajungând la 129 Mbps download 4G şi 46 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 270 Mbps (excelent) la download şi 27 Mbps la upload. Rezultate excelente.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×