Razer Phone 2: Conectivitate high-end, viteze de Formula 1

1.230 ori
<b>Razer Phone 2: Conectivitate high-end, viteze de Formula 1</b>Razer Phone 2 este înlocuitor de consola, aşa că trebuie să îţi permită să te conectezi la jocuri oriunde şi oricând. Astfel nu putea să nu fie dotat cu cele mai noi standarde de conectivitate şi le cam bifează zic eu.

Razer Phone 2 este înlocuitor de consolă, aşa că trebuie să îţi permită să te conectezi la jocuri oriunde şi oricând. Astfel nu putea să nu fie dotat cu cele mai noi standarde de conectivitate şi le cam bifează zic eu.

Are WiFi a/b/g/n/ac dual band cu MIMO 2X2, Bluetooth 5.0 şi 4G LTE cu 4X4 MIMO. Jos se afla un port USB Type-C, iar printre dotări mai găsim şi GPS, AGPS, NFC. Ah da, era să uit, permite şi realizarea de apeluri telefonice, dar în ziua de azi cine mai sună? Volumul a fost OK la apeluri.

Speedtest Razer Phone 2

Am făcut şi clasicele SpeedTest, ajungând la 182 Mbps la download 4G şi 64.7 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 426 Mbps şi 25.6 Mbps, iar download-ul e aproape maximul promis de operatorul nostru de Internet. Valori şi viteze excelente.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×