Nubia Red Magic, smartphone-ul de gaming cu iluminare LED RGB și 8 GB RAM acum la precomandă pe GearBest!

2.929 ori
<b>Nubia Red Magic, smartphone-ul de gaming cu iluminare LED RGB și 8 GB RAM acum la precomandă pe GearBest!</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul ZTE Nubia RED Magic este de acum disponibil la precomandă în China, cei de la GearBest listând terminalul la un preț tare atractiv. După cum bine știți acest smartphone adoptă un design îndrăzneț

După ce inițial debuta sub formă de proiect pe platforma de crowdfunding Indiegogo iată că din această lună smartphone-ul de gaming Nubia RED Magic ajunge la vânzare pe piața din China. Și cei de la GearBest listează smartphone-ul pe site în regim de precomandă, un dispozitiv ceva mai special care se remarcă prin design-ul îndrăzneț și printr-o bandă LED RGB integrată în partea din spate unde avem și decupaje pentru aerisire.

Nubia RED MAGIC

Acest smartphone se livrează cu ecran Full HD+ de 5.99 inch, fiind vorba despre un panou cu tehnologie NEG T2X-1 ce oferă aspect 18:9 al imaginii și contrast de 1500:1. Nubia Red Magic se bazează pe un procesor last-gen și anume Snapdragon 835, soluție care totuși permite rularea jocurilor momentului la calitate HQ.

Nubia RED MAGIC

Printre dotările hardware ale acestui smartphone mai regăsim și o baterie generoasă de 3800 mAh care pe hârtie ne promite până la 7 ore de gameplay și asta cu o singură încărcare. Primim și acustică DTS, iar pe partea de conectivitate telefonul bifează următoarele: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n//ac, A-GPS, Glonass, Bluetooth 5.0, jack audio 3.5 mm și desigur un port USB-C reversibil pentru încărcare și sincronizare date.

Nubia Red Magic are 8 GB RAM, 128 GB de stocare flash, iar pe partea de captură foto oferă o cameră selfie de 8 mpx și o cameră de 24 mpx în spate cu senzor Samsung 5K2X7SX cu deschidere f/1.7 și suport pentru captură 4K UHD la 30fps. Prețul afișat de GearBest la precomandă este de 416.16 euro pentru acest telefon. Îl puteți achiziționa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×