IFA 2018: Huawei MediaPad T5 hands-on - tabletă excelentă pentru consum de muzică şi filme (Video)

3.314 ori
<b>IFA 2018: Huawei MediaPad T5 hands-on - tabletă excelentă pentru consum de muzică şi filme (Video)</b>Printre tabletele văzute în cadrul IFA 2018 s-a numărat și modelul Huawei MediaPad T5, dispozitiv cu diagonală de 10.1 inch care pune clar accent pe partea de multimedia. Aceasta se livrează cu două difuzoare stereo la pachet și costă până în

Era o vreme când se prezentau mai multe tablete decât telefoane la IFA, atunci când segmentul era în ascensiune. Chiar dacă în 2018 tabletele nu o mai duc aşa bine, există câteva nişe de acoperit, precum cea de consum multimedia. Fix asta ţinteşte noul model Huawei MediaPad T5, care a primit un hands on de la noi mai jos.

Huawei MediaPad T5 este un produs prezentat la IFA 2018 şi care vine cu un ecran Full HD de 10.5 inch. La interior găsim procesorul Kirin 659, pe care l-am văzut pe multe telefoane Huawei, de la Huawei Honor 9i la Huawei Honor 9 Lite, Nova 3e şi Huawei P20 Lite. Produsul măsoară doar 7.8 mm în grosime şi cântăreşte un rezonabil 460 de grame. Pe lângă varianta cu WiFi, există şi una cu 4G, pentru cei care vor să fie mereu conectaţi.

La bord găsim 2 sau 3 GB RAM, 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD. Mai avem parte şi de o baterie de 5100 mAh, o cameră principală de 5 MP şi frontală de 2 MP. Huawei pune la bătaie aici şi două difuzoare cu acustică Huawei Histen şi imersivitate sporită. Ni se promite o experienţă cinematică şi pentru cei mici avem un Children's Corner, care oferă control parental, timer şi aplicaţii şi conţinuturi pentru copii.

Tableta mai oferă şi un Eye Comfort Mode, care reduce solicitarea ochilor. Din câte ştiu produsul ar trebui să coste între 200 şi 300 de euro.

Huawei MediaPad T5, prezentare video hands-on de la IFA 2018

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×