Nubia Red Magic 2 este încă un telefon de gaming cu 10 GB RAM, procesor Snapdragon 845; Iată primul teaser

928 ori
<b>Nubia Red Magic 2 este încă un telefon de gaming cu 10 GB RAM, procesor Snapdragon 845; Iată primul teaser</b>Trendul telefoanelor cu 10 GB RAM a început să se manifeste și așteptăm ca după debutul lui Xiaomi Black Shark Helo și al lui Mi Mix 3 să vedem și un model similar de la Nubia. Este vorba despre Nubia Red Magic 2 care astăzi își face apariția

Dacă Xiaomi Black Shark Helo a fost promovat imediat după lansarea lui Razer Phone 2 ca răspuns la acesta, acum şi handsetul Xiaomi primeşte un răspuns de la un rival. E vorba despre ZTE Nubia, care a început să ofere teasere pentru Red Magic 2, un terminal de gaming supradotat.

Nubia Red Magic 2

Asemenea lui Black Shark Helo aduce 10 GB RAM şi procesor Snapdragon 845. E un salt bunicel faţă de cei 8 GB RAM şi procesorul Snapdragon 835 de pe primul Red Magic. Noul venit ar trebui să aducă atât răcire pe bază de aer, cât şi pe bază de lichid, pentru a menţine temperaturile scăzute la sesiunile de gaming. Ni se mai promite şi sunet 3D cu surround, deci avem cel puţin difuzoare stereo la bord, dacă nu chiar quad.

Alt aspect care apare în teasere este "4D gaming", care nu a fost detaliat, dar probabil e vorba de feedback haptic la jocuri. Încă nu avem o dată clară de lansare, dar având în vedere că ZTE a programat lansarea lui Nubia X pe 31 octombrie, probabil vine tot atunci şi Nubia Red Magic 2. Din ce văd în posterul promoțional telefonul are o cameră în formă de hexagon, iluminare LED agresivă în spate şi un cititor de amprente cu formă atipică.

Corpul pare să fie metalic la prima vedere și nu e exclus să vedem și niște accesorii de gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×