Nesimţiţii de la numărul de telefon 0264.207.150

28.480 ori
<b>Nesimţiţii de la numărul de telefon 0264.207.150</b>S-a întâmplat să fiu sunat azi de la numărul de telefon 0264.207.150 şi să fiu întrebat dacă cunosc limba maghiară, ca apoi să fiu informat de un serviciu de scanare termică gratuită asupra corpului, oferită de firma ORIN.

Cu siguranţă vi s-a întâmplat şi vouă să fiţi contactaţi telefonic de diverse agenţii de sondare sau pur şi simplu de agenţi ce doreau să vă vândă obiecte sau servicii. S-a întâmplat să fiu sunat azi de la numărul de telefon 0264207150 şi să fiu întrebat dacă cunosc limba maghiară, ca apoi să fiu informat de un serviciu de scanare termică gratuit asupra corpului, oferit de firma ORIN.

Nimic deosebit aţi zice.. Problema constă în faptul că e a 6-a sau a 7-a oară când sunt apelat, în contextul în care i-am rugat politicos încă de la al 3-la apel să mă scoată din baza de date şi să nu mă mai deranjeze cu apeluri legat de acest subiect.

Ceea ce fac aceşti oameni e nesimţire dusă la extrem şi merită o expunere mai largă în presă, poate se învaţă minte şi încetează în a mai agresa cu apeluri nedorite.

Firma din spatele acestei mizerii este ORINRO SRL din Oradea, iar dacă daţi o căutare pe Google, veţi găsi şi alte informaţii „interesante” despre ei şi activitatea lor..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×