CES 2010: Identity prezinta un prototip de telefon-MID

1.034 ori
<b>CES 2010: Identity prezinta un prototip de telefon-MID</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este o combinatie dintre un smartphone si un MID, opera a celor de la Identity si un produs prezentat la CES 2010. Din pacate, gadgetul este doar un prototip, dar daca Identity gaseste un operator cu care sa...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este o combinatie dintre un smartphone si un MID, opera a celor de la Identity si un produs prezentat la CES 2010.

Din pacate, gadgetul este doar un prototip, dar daca Identity gaseste un operator cu care sa colaboreze, terminalul ar putea sosi pe piata chiar in acest an. Incercand sa concureze cu Apple iPhone, acest telefon-MID ar trebui sa aiba un pret de aproximativ 200 de dolari, impreuna cu un abonament tipic pe 2 ani, oferit de un eventual operator partener.

Identity MID

Handsetul vine cu un display full touchscreen, o tastatura QWERTY glisanta lateral, care aminteste de Motorola Droid si Android OS. Va exista o modificare in cazul acestui produs, in varianta finala: display-ul va fi mai mic, pentru a face loc randului de taste functionale (Back, Menu, Home si Search), specifice terminalelor Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×