OnePlus 6 acum la 1.920 lei cu TVA inclus de pe GearBest.com! Avem și alte reduceri atractive

1.749 ori
<b>OnePlus 6 acum la 1.920 lei cu TVA inclus de pe GearBest.com! Avem și alte reduceri atractive</b>Din partea celor de la GearBest.com avem astăzi pentru voi noi reduceri atractive, în prim plan fiind smartphone-ul OnePlus 6 care poate fi achiziționat acum la un preț special de 1.920 lei cu TVA inclus. Pe listă se mai află și alte telefoane

În continuarea campaniei de 11.11, cei de la GearBest.com ne oferă astăzi câteva reduceri extra, majoritatea fiind aplicate pentru produsele din zona smartphone. Avem mai multe recomandări pentru voi în rândurile de mai jos, inclusiv o listă la final cu discount-uri de care puteți profita în această perioadă. Iată cele 3 sugestii din zona smartphone:

OnePlus 6

OnePlus 6

La un preț promoțional de doar 389.99 dolari îl puteți găsi în aceste zile pe OnePlus 6, telefon care se vinde în varianta cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash în cazul de față. Are procesor Snapdragon 845, aceeași cameră duală în spate precum cea regăsită pe OnePlus 6T și chiar și jack audio. Dacă aplicăm și TVA-ul de 19% pentru colet la sosirea în țară, se ajunge la un cost de 1920 lei pentru acest telefon.

Nokia X6

OnePlus 6

Dacă bugetul vostru este ceva mai limitat atunci aveți opțiunea numită Nokia X6, telefon care în varianta globală este vândut acum pentru suma de 189.99 dolari. Acesta aduce ecran FHD+ de 5.8 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, scanner de amprente în spate și 4 GB RAM + 64 GB stocare flash. Are și cameră duală în spate și oferă Bluetooth 5.0.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

Nu în ultimul rând îl avem și pe Xiaomi Pocophone F1, smartphone pe care deja îl cunoașteți foarte bine. Acesta costă acum pe GearBest 309.99 dolari și este vorba despre versiunea cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Are ecran generos cu rezoluție FHD+, cameră duală în spate și puternicul procesor Snapdragon 845. 

Întreaga oferă a retailerului poate fi accesată de aici, iar în rândurile de mai jos găsiți câteva dintre recomandările noastre din campania actuală 11.11 a celor de la GearBest:

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×