QuickMobile dezvăluie detalii importante despre campania Black Friday din acest an! Iată când încep reducerile

1.772 ori
<b>QuickMobile dezvăluie detalii importante despre campania Black Friday din acest an! Iată când încep reducerile</b>Am intrat oficial în săptămâna BlackFriday, o perioadă în care retailerii de pe plan local vor începe să facă anunțuri cu privire la desfășurarea evenimentului de shopping, asta dacă nu au dat deja startul unor campanii de genul

Am intrat oficial în săptămâna Black Friday, o perioadă tare aglomerată în care retailerii încep să dezvăluie detalii despre campaniile pregătite, asta în situația în care nu au dat deja startul reducerilor. QuickMobileeste unul dintre acești comercianți care astăzi decide să le ofere clienților detalii despre momentul în care vor da startul evenimentului de shopping, dar și sugestii pentru achiziții simple și rapide!

Când începe Black Friday pe QuickMobile.ro?

Aflați că acest retailer plănuiește să organizeze campania de Black Friday 2018 pe data de 16 noiembrie, adică vineri. Startul evenimentului de shopping se va da în zorii zilei.

Ce produse vor intra în ofertă?

Dacă vă întrebați ce produse vor fi incluse în oferta comerciantului de Black Friday, aflați că acesta va oferi discount-uri de până la 70% la toate categoriile de produse de pe site. Asta înseamnă că veți beneficia de accesorii, smartphone-uri, tablete, dar și produse smart home sau produse din zona de entertainment la prețuri speciale.

Recomandări

Pentru a vă bucura de un proces simplu și rapid de achiziție vă recomandăm să vă creați un cont de utilizator pe site-ul quickmobile.ro încă de pe acum. Completând datele personale și adresa de livrare veți putea da comanda produsului dorit din câteva click-uri în dimineața zilei de 16 noiembrie.

De asemenea, aflați că pe aplicația mobilă Black Friday va începe mai devreme. Va trebui să activezi notificările pentru a primi alertă în momentul în care se dă startul și află că primești și 3% extra reducere dacă aplici codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă. Apropo, achizițiile cu plata prin card vă aduc transport gratuit.

Mai jos aveți link-uri pentru a descărca aplicația mobilă QuickMobile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×