Pentru doar 118.99 dolari smartphone-ul Elephone C1 Max pune la bătaie un ecran de 6 inch; se găsește la TomTop

1.045 ori
<b>Pentru doar 118.99 dolari smartphone-ul Elephone C1 Max pune la bătaie un ecran de 6 inch; se găsește la TomTop</b>Dacă un phablet generos este pe lista de viitoare achiziții, atunci aveți noroc astăzi pentru că TomTop ne oferă un discount pentru modelul Elephone C1 Max. Acesta pune la bătaie o diagonală de 6 inch și un pachet hardware suficient

Iubitorii de phablet-uri generoase vor aprecia reducerea pe care astăzi retailerul TomTop.com o oferă pentru modelul numit Elephone C1 Max. Telefonul de față sosește într-o carcasă unibody metalică și este disponibil atât pe negru, cât și pe o nuanță de vișiniu tare arătoasă pe care o puteți admira mai jos.

Elephone C1 Max

Pe lista sa de dotări avem un ecran HD de 6 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6737 pe 64-bit și 2 GB RAM. Se oferă 32 GB spațiu de stocare flash, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și în partea frontală o cameră selfie de 5 megapixeli. Pe spate regăsim o cameră duală în schimb ce este compusă dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli.

Elephone C1 Max

Acest modul vă permite realizarea de fotografii cu efect bokeh similar cu cel obținut de un aparat foto DSLR sau mirrorless. Elephone C1 Max aduce și suport dual-SIM (1x nano-SIM + 1x micro-SIM), un scanner de amprente plasat în spate, conectivitate A-GPS, 4G LTE și Bluetooth 4.0.

Elephone C1 Max

Bateria este o unitate de 2800 mAh și ca sistem de operare avem Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Dacă punem la socoteală și TVA-ul pe care îl avem de plătit odată cu sosirea coletului în țară, atunci se ajunge la un preț total de 141.59 dolari ~ adică undeva la 565 lei ceea ce nu este deloc rău pentru acest telefon destinat consumului de seriale și de ce nu chiar pentru navigarea GPS. Îl găsiți pe TomTop!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×