Cât va costa primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran?

1.892 ori
<b>Cât va costa primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran?</b>La finalul acestei luni se pare că va debuta comercial și primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran și anume modelul Vivo X20 Plus UD. O variantă aproape finală a acestuia a fost prezentată în cadrul târgului CES 2018

Pe seama zvonurilor din ultima vreme referitoare la un smartphone Meizu cu scanner de amprente integrat în ecran, iată că cei de la Vivo grăbesc cumva lansarea comercială a telefonului propriu cu această caracteristică. Sunt mari șanse ca handset-ul să ajungă comercial sub denumirea oficială de Vivo X20 Plus UD și un leak sosit astăzi în online pare a ne indica faptul că debutul în magazine este foarte aproape.

Se menționează sosirea acestuia până la final de lună și chiar un preț de 575 dolari practicat în China. Ca dotări hardware acesta va oferi un ecran Full HD+ de 6.43 inch cu aspect 18:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare flash.

Va avea și o baterie de 3900 mAh și desigur un scanner de amprente integrat în ecran. Din testele realizate cu prototipul de la CES s-a aflat că deblocarea pe bază de scanare a amprentei se realizează într-un interval de 0.6 - 0.7 secunde, ceva mai mult decât în cazul unui scanner de amprente obișnuit. Așteptăm sosirea telefonului oficial pentru a vedea și comparative la acest capitol și nu uităm nici de Meizu care pe 17 ianuarie va lansa un rival pentru Vivo X20 Plus UD! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×