Nokia 3.1 Plus ar putea debuta astăzi, cu ecran de 6 inch și cameră duală

726 ori
<b>Nokia 3.1 Plus ar putea debuta astăzi, cu ecran de 6 inch și cameră duală</b>Astăzi pe data de 11 octombrie nu doar Samsung are programat un eveniment de presă, ci și Nokia care potrivit leak-urilor sosite în ultimele ore ar urma să ne prezinte un phablet de 6 inch numit Nokia 3.1 Plus. Înaintea conferinței vedem ceea

Nokia pare gata să îşi extindă portofoliul de produse din 2018 şi dincolo de modele midrange, aducând cameră duală şi pe piaţa entry level. Aflăm azi ca un aşa numit Nokia 3.1 Plus ar putea debuta astăzi, cu ecran de 6 inch şi cameră duală.

Nokia 3.1 Plus

Octombrie pare să fie o lună prolifică pentru lansări, între debutul de Pixel 3, LG V40, curând şi Mate 20 şi OnePlus 6T. Ca să nu mai vorbim de Nokia 7.1 şi în curând şi Nokia 7.1 Plus. Surse din China afirmă că HMD Global ar fi pregătit un eveniment ce va avea loc în India mâine. Teaserele fac aluzie la un "mega display" şi mulţi credeau că e Nokia 7.1 Plus în spatele cortinei.

De fapt ar fi un Nokia 3.1 Plus, care împrumută câte ceva de la fraţii mai mari. Nokia 3.1 Plus nu are ecran cu breton, optând pentru un panou clasic de 6 inch cu aspect 18:9. Corpul este fabricat din aluminiu, fără sticlă în spate, abordare rezervată telefoanelor ceva mai high end. În spate se află o cameră principală de 13 MP şi una secundară de 5 MP, iar în față avem o cameră de 8 MP pentru selfie. La interior se află un procesor MediaTek octa core, fără o identitate clar cunoscută.

Se pare că handsetul va avea o baterie bunicică de 3500 mAh, Android 8.1 Oreo stock şi parte a programului Android One. Avem şi promisiunea unui update la Pie cât de curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×