Samsung Galaxy A9 (2018), telefonul cu 4 camere foto în spate se lansează astăzi! Iată cum puteți urmări evenimentul live de la ora 12:00

Autor:  | Publicat în:  Samsung 984 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018), telefonul cu 4 camere foto în spate se lansează astăzi! Iată cum puteți urmări evenimentul live de la ora 12:00</b>Astăzi de la ora 12:00 (ora României) are loc evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy A9 (2018), telefon care a mai fost menționat online atât sub denumirea de Galaxy A9s, cât și Galaxy P30. Într-un final se pare că se va alege denumirea

În cazul în care nu știați, peste doar o oră va începe evenimentul Samsung în cadrul căruia vom vedea lansat primul smartphone cu 4 camere foto în spate de pe piață, terminal care va fi cunoscut fie drept Galaxy A9s, fie drept Galaxy A9 (2018) - asta în funcție de regiunile unde ajunge. Am aflat chiar ieri detalii despre componența acestui modul de 4 camere foto, iar acum suntem la doar câteva momente de lansare.

Galaxy A9 2018

Pentru cei care vor să urmărească evenimentul de lansare live, aflați că Samsung pune la dispoziție un asemenea stream chiar pe site-ul oficial ce poate fi accesat de aici. Aflăm că debutul are loc inițial în Malaezia și pe seama informațiilor dezvăluite în ultima săptămână știm că telefonul va sosi cu procesor Snapdragon 660, ecran FHD de 6.3 inch și baterie de 3720 mAh. 

Cât despre setup-ul foto din spate, acesta va include o cameră principală de 24 megapixeli cu deschidere f/1.7, o cameră telephoto de 10 megapixeli cu deschidere f/2.4 și zoom optic 2x, un al 3-lea senzor de 8 megapixeli cu deschidere f/2.4 și lentile 120 grade pentru captura foto wide, respectiv o cameră de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 pentru captura bokeh.

Noul telefon ar putea ajunge oficial și la noi în țară, evenimentul de lansare fiind promovat chiar pe site-ul Samsung România!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×