Produse evoMAG.ro

Preț și disponibilitate Google Pixel și Pixel XL în România!

Autor:  | Publicat în:  Google  Retaileri 27.287 ori
<b>Preț și disponibilitate Google Pixel și Pixel XL în România!</b>Pe data de 4 octombrie cei de la Google au anunțat oficial lansarea smartphone-urilor Pixel și Pixel XL - terminale cu dotări de top ce sosesc în două variante diferite. Avem modelul compact cu display de 5 inch, dar și o versiune phablet ce ne oferă un

Pe data de 4 octombrie în cadrul unui eveniment ce a avut loc în San Francisco, compania americană Google a prezentat oficial noua serie de smartphone-uri Pixel compusă din modelul standard intitulat Pixel și din varianta phablet numită Pixel XL. Aceste dispozitive adoptă un design comun, dar și un pachet hardware similar - diferențe majore fiind reprezentate de către diagonala ecranului și capacitatea bateriei.

Google Pixel

În vreme ce precomenzile au debutat deja în SUA, se așteapta ca pe plan european să primim un program similar de precomandă din data de 13 octombrie (doar în Germania și Marea Britanie). Din 20 octombrie smartphone-urile ar urma să fie disponibile la vânzare, dată la care ne putem aștepta să vedem și retailerii de la noi afișând produsele în stoc. Articolul de față va cuprinde toate aceste prețuri practicate de către magazinele din România pentru Pixel și Pixel XL.

Google PixelPreț versiune 32 GBStatus
Altex  
Cel3.749 lei 
eMAG  
evoMAG3.399 leiprecomandă
Flanco  
MarketOnline3.749 lei 
QuickMobile3.299 leiprecomandă (livrare din noiembrie)
Orange  
Vodafone  
Telekom  
Google Pixel XLPreț versiune 32 GBStatus
Altex  
Cel  
eMAG  
evoMAG3.899 leiprecomandă 
Flanco  
MarketOnline  
QuickMobile3.799 leiprecomandă (livrare din noiembrie)
Orange  
Vodafone  
Telekom  

Iată cum arată prețurile afișate de Google pentru piața din Germania:

  • Pixel 32 GB - 759 euro ~ 3.390 lei
  • Pixel 128 GB - 869 euro ~ 3.880 lei
  • Pixel XL 32 GB - 899 euro ~ 4.010 lei
  • Pixel XL 128 GB - 1009 euro ~ 4.500 lei 

Ca dotări aceste smartphone-uri ne aduc procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB memorie RAM, camere foto principale de 12.3 megapixeli ce pot filma la rezoluție Quad HD, dar și porturi USB Type-C. Avem un display FHD de 5 inch și o baterie de 2770 mAh pe modelul Pixel, respectiv un display Quad HD de 5.5 inch și o baterie de 3450 mAh pe varianta phablet Google Pixel XL.

Telefoanele sunt disponibile pe negru, argintiu și albastru - această din urmă nuanță urmând a ajunge mai târziu pe plan european.

Google Pixel

UPDATE: După cum era de așteptat, iată că cei de la QuickMobile listează deja la precomandă noile smartphone-uri Google Pixel și Google Pixel XL - modele disponibile momentan doar în variantele cu 32 GB de stocare. Ce trebuie să știți totuși este faptul că livările vor începe abia din luna noiembrie. Găsiți telefoanele aici!

Google Pixel

UPDATE 1: evoMAG listează noile modele Pixel și Pixel XL la precomandă. Versiunile cu 32 GB de stocare internă costă 3.399 lei, respectiv 3.899 lei pentru phablet-ul de 5.5 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×