Preț și disponibilitate HTC U Play în România!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.975 ori
<b>Preț și disponibilitate HTC U Play în România!</b>Odată cu HTC U Ultra, compania taiwaneză a anunțat și debutul lui U Play, un smartphone din zona mid-range ce merge în mare pe același concept de design. Acest telefon a început să fie prezent de ceva timp pe plan local în oferta unor retaileri și astăzi

Așa cum știți deja, flagship-ul HTC U Ultra nu a sosit singur, ci însoțit de o variantă Lite să spunem pe care taiwanezii o numesc HTC U Play. Acesta este un terminal din zona mid-range care în ultima vreme a început să poposească și în oferta magazinelor de pe plan local, motiv pentru care astăzi este momentul să vă prezentăm un articol dedicat din seria Preț și Disponibilitate.

HTC U Play

În tabelul de mai jos puteți găsi lista tuturor retailerilor ce afișează smartphone-ul la vânzare, fiind vorba aici despre un model chiar arătos ce păstrează din trăsăturile fizice ale fratelui mai mare. Din punct de vedere hardware ni se oferă în cazul de față un display de 5.2 inch cu tehnologie Super LCD și rezoluție Full HD și un procesor octa-core MediaTek Helio P10 de 2.0 GHz.

HTC U Play, prețuri în România:

 Preț 
Altex1.799 lei
Cel1.859 lei
eMAG-
evoMAG1.713 lei
F642.499 lei
Flanco1.799 lei
Germanos1.899 lei
MarketOnline1.824 lei
QuickMobile1.802 lei
Orange-
Vodafone-
Telekom2.199 lei

Avem 3 GB RAM + 32 GB stocare, sau 4 GB RAM + 64 GB stocare în funcție de varianta aleasă și suport pentru carduri microSD de până la 256 GB. La capitolul fotografiere avem parte de o surpriză plăcută și asta pentru că HTC U Play sosește cu un senzor principal de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii, cu tehnologie PDAF, bliț dual-tone și cu deschidere f/2.0.

Și pe partea de selfie stăm la fel de bine, telefonul oferind un senzor de 16 megapixeli cu funcție auto-HDR și deschidere f/2.0. Se regăsește o baterie cam modestă de 2500 mAh la interior și mai amintim prezența scanner-ului de amprente plasat frontal, a portului USB Type-C și a tehnologiei de încărcare rapidă.

În acest moment îl puteți găsi pe HTC U Play la prețuri ce pornesc de la 2.300 lei. Curând îl vom vedea și în oferta operatorilor cel mai probabil la sume mai bune!

UPDATE 14-06-2017: Am actualizat prețurile pentru smartphone-ul HTC U Play! Acestea pot fi consultate din tabelul de mai sus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×