Mini Turul Magazinelor #5: PS4 Pro bifează o reducere, vas pentru sarmale şi noul iPad 2018 e aici

1.329 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #5: PS4 Pro bifează o reducere, vas pentru sarmale şi noul iPad 2018 e aici</b>Avem astăzi pentru voi un nou Mini Tur al Magazinelor în care am inclus o consolă ideală pentru profesioniști, o nouă tabletă ajunsă pe plan local, cât și o oală pentru făcut sarmale ce vine la fix pentru Paște. De asemenea, mai includem pe listă

Azi avem doar un mini tur al magazinelor, din motiv de prea puţin timp şi prea multe noutăţi, aşa că hai să vedem pe scurt ce putem lua. În primul rând avem o consolă de jocuri cu grafică 4K la preţ bun, un vas de sarmale şi un new entry proaspăt pe piaţa tabletelor Apple pe plan local. Toate acestea mai jos.

1. Consolă Sony PS4 Pro (1 TB)

Consolă Sony PS4 Pro (1 TB)

Pentru gameri găsim astăzi un mic discount asociat consolei PlayStation 4 Pro care în varianta de 1 TB Jet Black poate fi găsită acum pe Altex.ro la un preț de 1.730 lei. Este cel mai bun preț dacă luăm în calcul retailerii de încredere de pe piața locală și marele avantaj al acestei versiuni Pro față de modelul standard este capabilitatea de a rula jocuri la rezoluție 4K, dar și aceea de streaming la aceeași calitate.

2. Vas pentru sarmale Vitos Keramia, 6L

Vitos Keramia

Ce poate fi mai rustic şi mai plăcut decât să ţii sarmalele în acest vas special? E doar 45.99 lei la eMAG.ro şi este un vas din lut ars tradiţional, care păstrează intactă aroma alimentelor gătite şi le ţine şi la temperatura ideală mult timp.

3. Aparat de fiert în aburi PHILIPS HD9126/00

PHILIPS HD9126/00

Încă un preţ prea bun vine de la Altex, acolo unde un aparat de fiert în aburi Philips costă doar 224.93 lei. Vine cu 3 coşuri, pe 3 nivele şi are capacităţi de 2.6 litri, 2.9 litri şi 4.1 litri, plus difuzor special de arome. Cu ajutorul intensificatorului de arome puteţi adăuga gust de plante şi condimente. Are raft special pentru ouă, este uşor de umplut cu apă şi uşor de spălat. Nu va picura de pe un etaj pe altul.

4. iPad 9.7 (2018)

iPad 9.7 (2018)

Apple iPad 2018 e aici, pornind de la suma de 1649 lei la Quickmobile.ro. A debutat săptămâna trecută în SUA şi deja e la noi, cu livrare de pe 11 aprilie. Tableta are cameră de 8 MP, care ştie augmented reality, 2 GB RAM şi procesor Apple A10 Fusion. Testele au arătat că este mai puternică la nivel de hardware decât prima generaţie de iPad Pro din 2015. Este un device compatibil cu Apple Pencil apropo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×