Smartphone-ul de gaming Xiaomi BlackShark se lansează oficial pe data de 13 aprilie

1.187 ori
<b>Smartphone-ul de gaming Xiaomi BlackShark se lansează oficial pe data de 13 aprilie</b>Mijlocul lunii aprilie ne va aduce și lansarea smartphone-ului de gaming numit Xiaomi Blackshark, compania producătoare confirmând această dată pe platforma de socializare Weibo. Informațiile din jurul acestui dispozitiv sunt oarecum

Din partea celor de la Xiaomi nu așteptăm doar debutul flagship-ului Mi 7 în perioada următoare, ci și lansarea smartphone-ului de gaming cunoscut pentru moment sub denumirea de Xiaomi BlackShark. Au existat câteva leak-uri asociate acestui terminal, iar astăzi avem în sfârșit parte de confirmarea lansării, un eveniment fiind programat de către Xiaomi pentru data de 13 aprilie, adică pe finalul săptămânii vitoare.

Xiaomi BlackShark

Nu există prea multe informații legate de design-ul și dotările acestui dispozitiv, cu excepția faptului că logo-ul Qualcomm apare în invitațiile pe care le vedeți aici, semn că așteptăm un procesor Snapdragon 845 la bord ținând cont de alura de telefon destinat gaming-ului. Am putea vedea 6 sau 8 GB RAM și 64 sau 128 GB spațiu de stocare flash la bord.

Xiaomi BlackShark

Pentru ca Xiaomi BlackShark să fie un adevărat telefon de gaming ar trebui să ofere și un ecran de 120Hz similar cu cel văzut pe Razer Phone, deși șansele de a vedea așa ceva nu sunt tocmai mari. Așteptăm cu mare interes lansarea de vineri, 13 aprilie și poate între timp apare și certificarea TENAA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×