Spy Shop Black Friday 2017

Preț și disponibilitate Huawei Mate 10 Pro în România

Autor:  | Publicat în:  Huawei 7.300 ori
<b>Preț și disponibilitate Huawei Mate 10 Pro în România</b>Anul 2017 a reprezentat pentru Huawei și trecerea la panourile 18:9, primul flagship cu asemenea dotare fiind modelul Huawei Mate 10 Pro. În ciuda dimensiunilor sale compacte raportate la diagonala ecranului, telefonul de față reușește

Pentru acest sfârșit de an iubitorii de phablet-uri au de adăugat un nou phablet pe lista de achiziții și anume modelul Huawei Mate 10 Pro. Terminalul de aici tocmai ce a fost anunțat oficial în cursul zilei de ieri (16-10-2017) și deja a apărut la precomandă și la noi pe plan local. Asta înseamnă că vi se servește în cazul de față un articol din seria Preț și Disponibilitate din care aflați sumele la care se vinde handset-ul!

Huawei Mate 10 Pro

Așa cum se poate vedea din tabelul de mai jos, acest dispozitiv costă 3.799 lei la prima strigare - o sumă pentru care vom primi la schimb un telefon cu dotări de ultimă generație, inclusiv un panou modern 18:9. Este primul flagship al celor de la Huawei care aderă la acest trend și ținând cont de competiție, acest prim preț dezvăluit în țară este cu câteva sute de lei mai mic decât Note 8 și iPhone 8 Plus.

Huawei Mate 10 Pro, prețuri în România:

 6 GB RAM Disponibilitate
Altex  
Cel3.704 lei 
eMAG  
evoMAG  
Flanco  
Germanos  
MarketOnline3.704 lei 
QuickMobile3.799 leiPrecomandă
Orange  
Vodafone  
Telekom  

Odată ce produsul ajunge și în oferta operatorilor veți avea posibilitatea de achiziție a sa alături de un abonament, modalitate prin care suma de plătit inițial va fi mai mică. Dacă încă nu sunteți la curent cu principalele elemente prin care se remarcă acest telefon, aflați că ni se oferă un display AMOLED de 6 inch cu rezoluție FHD+ și noul procesor HiSilicon Kirin 970 ce vine cu AI integrat.

Diagonala generoasă se află pe lista de puncte forte alături de mega bateria de 4000 mAh și de camera duală din spate cu optică Leica și deschidere f/1.6 pentru ambii senzori. Huawei Mate 10 Pro este un telefon perfect pentru cei pasionați de fotografie, dar și pentru cei care vor să beneficieze de o autonomie superioară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×