Avem şi prima clonă oficială de iPhone X: Oppo R13 are decupaj şi cameră principală similare

1.781 ori
<b>Avem şi prima clonă oficială de iPhone X: Oppo R13 are decupaj şi cameră principală similare</b>Din partea chinezilor de la Oppo se pare că va sosi prima clonă oficială de iPhone X, telefon ce va fi cunoscut pe piață drept Oppo R13. Vedem astăzi câteva fotografii reale cu acest terminal și observăm astfel cât de similare sunt cele două

Clonele după design-ul lui iPhone X nu s-au lăsat deloc aşteptate, iar acum ajungem să vedem şi una de la o companie cu ceva mai mult ştaif. E vorba despre Oppo R13, care imită design-ul camerei şi zona frontală cu acel decupaj, devenite celebre pe handset-ul Apple cu ecran OLED.

Oppo R13

Oppo este o companie aflată în top 5 producători de telefoane din lume, dar asta nu înseamnă că se fereşte de clone. În general au inovat în ultimii ani cu tehnologii de încărcare rapidă (VOOC) sau cu zoom optic 5X, dar nu au rezistat tentaţiei de a flata prin imitare. Ceea ce vedem aici este un Oppo R13 scăpat în prima imagine, pe care o puteţi privi mai sus.

A se remarca acel decupaj din faţă sus şi faptul că avem până şi acea "bară" în interfaţă ce ţine loc de buton Home. Nu m-ar mira să vedem şi aceleaşi gesturi swipe pentru navigare. În spate se află o cameră duală cu design similar cu cel de pe iPhone X, iar Oppo a avut măcar decenţa să nu pună sticlă în spate, ci metal mat (sau policarbonat). Oppo înainta în septembrie o cerere pentru un brevet asociat unui display de nouă generaţie, cu decupaj sus.

Ar fi bizar să îl şi primească pentru că Apple are cu siguranţă deja brevetat formatul. Nu avem specificaţii pentru acest model, dar judecând după nomenclatura sa, ar trebui să aibă dotări similare cu ale lui Oppo R11s şi R11s Plus. Mă gândesc la un ecran de 6 inch Full HD+, cameră de 20 + 16 MP, baterie de 3200 mAh, 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 660.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×