Samsung Galaxy S6 va primi actualizarea la Android 8.0 Oreo; Avem confirmarea semi-oficială

11.048 ori
<b>Samsung Galaxy S6 va primi actualizarea la Android 8.0 Oreo; Avem confirmarea semi-oficială</b>Dacă sunteți posesori de smartphone Samsung Galaxy S6, atunci avem o veste bună pentru voi în această zi. Este vorba despre o confirmare semi-oficială a faptului că telefonul de față va fi actualizat la Android 8.0 Oreo

Dacă Samsung Galaxy S8 a primit Android 8.0 Oreo sub formă de beta, iar Galaxy S7 a primit confirmarea unui viitor update similar, ne întrebam cum rămâne totuşi cu modelele flagship din 2015. Ei bine posesorii de telefoane Galaxy S6 se vor bucura să afle că şi terminalele lor sunt pe lista pentru o actualizare viitoare.

Samsung Galaxy S6

Informaţia vine de la reprezentanţi Samsung din India, care au fost întrebaţi când va sosi Oreo pe S6. E drept că era vorba despre angajaţi din zona Customer Care, deci e posibil să fi vorbit fără acoperire, aşa că rămânem prudenţi. Dacă e reală informaţia atunci Samsung ar extinde perioada de actualizare şi suport pentru terminale dincolo de perioada de 2 ani promisă de mai toţi marii producători.

Samsung Galaxy S6

De vreme ce până şi modelele midrange Galaxy A vor primi actualizarea, era păcat să fie ignorate arătoasele modele S6. Politica oficială Samsung este totuşi să ofere un ciclu de actualizări de 2 ani pe modele principale de telefoane, de aceea Galaxy S6 ar fi o excepţie. Pe de altă parte terminalele mobile devin tot mai puternice, iar Android nu este chiar cel mai solicitant OS, deci ar fi absurd să ne imaginăm spre exemplu că Android P sau Q nu vor putea rula pe S7.

Suportul unui telefon vechi de aproape 3 generaţii ar însemna un boost de popularitate şi apreciere din partea fanilor Samsung. Sperăm să vedem trendul adoptat tot mai des.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×