Preț și disponibilitate iPhone 8 și iPhone 8 Plus Roșu (Product RED) în România

3.804 ori
<b>Preț și disponibilitate iPhone 8 și iPhone 8 Plus Roșu (Product RED) în România</b>Cu scopul de a impulsiona vânzările lui iPhone 8 și iPhone 8 Plus înainte de sosirea noilor modele în toamnă, cei de la Apple au decis să lanseze versiuni Product (RED) pentru aceste două terminale. Variantele pe roșu arată foarte bine și vin

Cu doar două zile în urmă cei de la Apple au anunțat lansarea unei noi variante de culoare pentru modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, fiind vorba despre o nuanță de roșu aprins tare arătoasă. Aceste noi versiuni ale telefoanelor lansate anul trecut reprezintă o modalitate prin care compania americană contribuie la fondul (RED) ce urmărește prevenirea transmiterii HIV, un procent din vânzările realizate pe seama acestor ediții roșii fiind distribuit către cauză.

iPhone 8 Product (RED)

Pe lângă contribuția adusă la fondul (RED), Apple speră ca prin această lansare să ofere și un impuls pentru vânzările lui iPhone 8 și 8 Plus înaintea sosirii noilor modele din toamnă. Revenind la ideea centrală a acestui articol, aflați că noile variante pe roșu încep să fie listate și pe plan local, astfel că vă prezentăm astăzi un articol de tip preț și disponibilitate din care veți afla la ce sume sunt listate produsele.

iPhone 8 Product (RED), prețuri în România:

 64 GB256 GBDisponibilitate
QuickMobile3.989 lei4.739 leiLivrare 18 - 25 aprilie

Descoperiți totodată și care sunt retailerii ce le comercializează și pe viitor veți știi cum evoluează și prețul. Cum știți tot ce se poate știi despre aceste telefoane pe seama recenziilor noastre (iPhone 8 / iPhone 8 Plus), noutatea în cazul de față o reprezintă culoarea adoptată. 

iPhone 8 Plus roduct (RED), prețuri în România:

 64 GB256 GBDisponibilitate
QuickMobile4.459 lei5.299 leiLivrare 18 - 25 aprilie

De această dată Apple a făcut o treabă bună, astfel că panoul frontal este vopsit în negru și nu în alb precum se întâmpla cu iPhone 7 Product (RED). Telefoanele în noua nuanță vin în variante cu 64 și 256 GB de stocare, iar potrivit primei listări de pe plan local, livrările încep de săptămâna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×