iPhone 8 și iPhone 8 Plus disponibile de acum și în varianta pe roșu Product (RED)

1.145 ori
<b>iPhone 8 și iPhone 8 Plus disponibile de acum și în varianta pe roșu Product (RED)</b>Ce sosea inițial ca un zvon se adeverește astăzi și anume faptul că iPhone 8 și iPhone 8 Plus primesc noi variante de culoare, fiind vorba despre arătosul roșu Product (RED). Spre deosebire de modelele iPhone 7 de anul trecut ce adoptau această

După ce anul trecut cei de la Apple lansau pe piață variante Product (RED) pentru modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iată că și acum în 2018 avem parte de un asemenea tratament pentru duo-ul succesor iPhone 8 / 8 Plus. Telefoanele de față sunt disponibile de astăzi în noua variantă de culoare la precomandă și curând ar trebui să le vedem listate și pe plan local la prețuri similare cu cele de la debutul duo-ului din toamnă.

iPhone 8 Product (RED)

Spre deosebire de iPhone 7 Product (RED) care oferea un panou frontal alb (decizie criticată de către consumatori), iată că iPhone 8 în această variantă de culoare specială oferă și un panou frontal negru - combinație ce arată tare bine. Din păcate iPhone X nu beneficiază de același tratament dintr-un motiv sau altul, dar Apple vine cu o husă roșie care să îi mulțumească cât de cât pe fani.

În cazul în care nu știați, aceste variante speciale Product (RED) aduse de către Apple pe piață reprezintă modalitate prin care gigantul din Cupertino contribuie la programe de prevenire a transmiterii HIV în Africa. Aflăm că în cei 11 ani de parteneriat cu (RED), Apple a contribuit cu suma de 160 milioane de dolari prin vânzarea de produse (RED) - un procent din suma cerută pe dispozitive fiind îndreptată către fondul global. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×