Nokia 7 Plus şi Nokia 6 (2018) încep să primească actualizarea la Android 8.1 Oreo

1.235 ori
<b>Nokia 7 Plus şi Nokia 6 (2018) încep să primească actualizarea la Android 8.1 Oreo</b>De astăzi smartphone-urile Nokia 6 (2018) și Nokia 7 Plus încep să primească actualizarea la noul release Android 8.1 Oreo, pachet software ce vine cu o serie de îmbunătățiri interesante. Înainte de a vă prezenta detalii despre funcțiile

A venit momentul ca şi cele mai noi telefoane midrange de la Nokia să primească actualizarea la Android 8.1 Oreo, care ocupă ceva mai mult decât mă aşteptam. Pachetul software are 590.2 MB pe Nokia 7 Plus şi în jur de 802 MB pe modelul Nokia 6 cel nou. Avem detalii despre ce aduce softul mai jos.

E interesant că vestea despre sosirea actualizării vine chiar înainte ca Nokia 7 Plus să ajungă în magazinele de pe tot globul. În India spre exemplu, vânzările încep la finalul acestei luni, ca şi în multe ţări din Europa, la nivel oficial. Ca atare sunt şanse mari ca viitorii cumpărători să primească telefoanele cu Android 8.1 deja preinstalat. Android 8.1 Oreo aduce noi opţiuni de economisire a bateriei, un meniu Power regândit, modificări în meniu de setări şi afişaj pentru procentul de baterie al unui device conectat via Blueototh.

O altă funcţie utilă este cea care îi permite unui telefon cu Android 8.1 Oreo să evalueze vitezele WiFi înainte să vă conectaţi la un hotspot/reţea. Nu vedem exact lăţimea de bandă, dar avem o catalogare a reţelei drept "lentă", "OK", "rapidă" sau "foarte rapidă". Android 8.1 Oreo vine şi cu posibilitatea de "Space Saving", care şterge pe cât posibil datele şi cache-ul aplicaţiilor inactive de multe zile sau chiar săptămâni şi luni.

Se încearcă astfel economisirea de spaţiu de stocare. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×