Produse evoMAG.ro

Preț și disponibilitate iPhone X în România

Autor:  | Publicat în:  Apple 9.877 ori
<b>Preț și disponibilitate iPhone X în România</b>Cel mai scump iPhone din istorie a devenit astăzi oficial și da este vorba despre iPhone X, modelul ce marchează aniversarea de 10 ani de la debutul primului smartphone ce a purtat celebrul logo al mărului mușcat. Terminalul de față se laudă printr-un ecr

UPDATE 18-09-2017: evoMAG listează de astăzi și prețurile asociate smartphone-urilor Apple din noul trio, sumele fiind cuprinse între 4.599 lei și un uriaș 7.499 lei pentru varianta cu 256 GB a lui iPhone X!

iPhone X

UPDATE 14-09-2017: eMAG a dat startul unui program de preînscriere pentru noile modele iPhone. Astfel cei interesați de achiziție vor primi pe mail detalii despre momentul în care produsele ajung la precomandă. De asemenea și evoMAG listează noile terminale la precomandă fără a preciza prețurile la care sunt vândute totuși.

iPhone

Seara zilei de 12 septembrie a fost marcată și de către evenimentul Apple unde am văzut lansate 3 noi smartphone-uri, inclusiv modelul aniversar intitulat iPhone X. Acest handset este cel mai scump terminal mobil din istoria companiei americane, dar vorbim despre un aspect ce nu îi va ține pe doritori departe de smartphone-ul mult visat, asta pentru că există întotdeauna opțiunea unui abonament sau a unui program de rate.

iPhone X

Pentru a vă ține la curent cu prețurile practicate pe plan local pentru acest dispozitiv și cu retailerii/operatorii ce comercializează terminalul, vă prezentăm chiar din această seară un articol din seria Preț și Disponibilitate. Aflați astfel toate informațiile de care aveți nevoie și totodată cel mai bune prețuri posibile. iPhone X este într-adevăr un terminal deosebit și în ciuda acelei zone din partea de sus, design-ul său este chiar atractiv pentru unii utilizatori.

iPhone X, prețuri în România:

 64 GB256 GBDisponibilitate
Altex   
Cel   
eMAG  Preînscriere
F644.699 lei (prețul a fost șters între timp de F64) În curând
evoMAG6.499 lei7.499 leiPrecomandă
Flanco   
MarketOnline   
QuickMobile5.299 lei6.099 leiPrecomandă
Orange   
Vodafone   
Telekom   

Primim un smartphone cu ramă metalică și suprafețe față-spate din sticlă, semn că se facilitează aici și tehnologia de încărcare wireless prin inducție magnetică. Așa cum ați aflat deja din articolul de lansare, telefonul sosește cu noul procesor hexa-core Apple A11 Bionic, cu 3 GB de RAM și cu un display generos de 5.8 inch, fiind vorba despre un panou AMOLED care pe deasupra oferă și tehnologie True Tone! 

Avem o cameră duală în spate, autentificare biometrică prin scanarea feței și bineînțeles versiunea finală iOS 11 care ne aduce noutăți interesante.Terminalul este disponibil pe argintiu și negru, iar vânzările propriu-zise debutează din 3 noiembrie pe piața din SUA. Asta înseamnă că livrările din România vor fi onorate din a doua parte a lunii noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×