Motorola Moto G5S Plus: Design fără riscuri

895 ori
<b>Motorola Moto G5S Plus: Design fără riscuri</b>Pentru că în 2017 am testat vreo 10 telefoane Motorola, ne-am învăţat deja cu designul lor. Fie că vorbim despre modele Moto G, Moto M sau Moto E, e uşor să le recunoaştem imediat: uşor rotunjite pe margini, camera circulară, buton Home oval.

Pentru că în 2017 am testat vreo 10 telefoane Motorola, ne-am învăţat deja cu designul lor. Fie că vorbim despre modele Moto G, Moto M sau Moto E, e uşor să le recunoaştem imediat: uşor rotunjite pe margini, camera circulară, buton Home oval. Reţeta clasică se respectă şi la Moto G5S Plus, care nu iese deloc din tiparul standard.

E un telefon "gri" şi standard, fără riscuri. Dacă la Moto G4 aveam camera în formă de pilulă alungită, acum se adopta o "faţă de robot", cu doi ochi aici reprezentaţi de cele două camere. Corpul este unul metalic unibody şi construcţia este solidă. Nu e loc de scârţăire sau fragilitate aici, iar aderenţa este bună. Telefonul măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 168 de grame, ceea ce e OK la o diagonală de 5.5 inch.

E cam lat şi lung acest smartphone, deci utilizarea cu o singură mână nu e chiar lejeră. Butoanele răspund bine la apăsare, iar ca o menţiune importantă, Moto G5S Plus creşte diagonală cu 0.3 inch faţă de Moto G5 Plus. În acelaşi timp devine şi mai greu cu 13 grame şi mai gros puţin. Pare rezistent la uzura şi este solid, dar generic. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×