Preț și disponibilitate LG G8s ThinQ în România

1.909 ori
<b>Preț și disponibilitate LG G8s ThinQ în România</b>După luni bune de așteptare iată că smartphone-ul LG G8s ThinQ ajunge a fi listat la vânzare pe plan local, asta deși anunțul său venea pe sfârșit de februarie. Uimea la momentul lansării prin tehnologia de scanare a venelor

După luni bune de așteptare iată că smartphone-ul LG G8s ThinQ ajunge a fi listat la vânzare pe plan local, asta deși anunțul său venea pe sfârșit de februarie. Uimea la momentul lansării prin tehnologia de scanare a venelor din palmă pentru deblocare și securitate, dar și prin hardware-ul de top. Azi aflăm în sfârșit la ce sumă se vinde în România! 

LG G8s ThinQ

Din păcate veștile nu sunt chiar bune la acest capitol după cum descoperiți chiar voi prin intermediul tabelului de mai jos ce va fi actualizat cu noi intrări odată ce alți retaileri și operatori aduc terminalul la vânzare. Vă amintim că acesta sosește echipat cu un ecran P-OLED de 6.21 inch (FHD+, HDR10) ce adoptă decupaj în zona superioară și cu un procesor Snapdragon 855.

LG G8s ThinQ, prețuri în România:

 

128 GB stocare

Disponibilitate
Altex  
Cel  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG  
PC Garage 3.999 leiPrecomandă
Quickmobile   
Orange  
Digi Mobil   
Vodafone   
Telekom  

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Are variante cu 6 GB RAM și 64 sau 128 GB stocare flash, cameră selfie de 8 mpx + 3D ToF, iar în spate o cameră foto triplă cu următoarea componență: 12 mpx (f/1.8, PDAF, OIS, telemetru laser) + 12 mpx (f/2.6, zoom optic 2x) + 13 mpx (ultrawide). Oferă difuszoare stereo, ba chiar și jack audio cu suport pentru redare 32-bit. Apropo se aduce aici tehnologia Crystal Sound OLED prin care întreg ecranul se transformă în difuzor.

Scanner-ul de amprente este unul fizic în spate, iar bateria o unitate de 3550 mAh ce se încarcă prin fir la 18W, dar și wireless. Există pe acest device și o dotare nemaiîntâlnită pe alte terminale și anume sistemul de camere și senzori din breton capabile să scaneze venele din palmă. De asemenea se oferă și un sistem de control prin gesturi în aer realizate deasupra smartphone-ului.

LG G8s ThinQ are certificare IP68 și rulează Android 9.0 Pie din fabrică. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×