ASUS ROG Phone 2 va oferi suport pentru încărcare rapidă la 30W; Apar indicii și despre o variantă Lite

653 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 va oferi suport pentru încărcare rapidă la 30W; Apar indicii și despre o variantă Lite</b>Nu la fel de des precum scăpările asociate lui Samsung Galaxy Note 10 sosesc și leak-uri pentru ASUS ROG Phone 2, noul telefon de gaming al taiwanezilor ce ar putea debuta pe data de 23 iulie

Nu la fel de des precum scăpările asociate lui Samsung Galaxy Note 10 sosesc și leak-uri pentru ASUS ROG Phone 2, noul telefon de gaming al taiwanezilor ce ar putea debuta pe data de 23 iulie. Am aflat anterior că device-ul are rezervat un ecran 120Hz iar acum descoperim și la ce putere maximă se va putea încărca, grație unei certificări din partea agenției chineze 3C.

ASUS ROG Phone 2

Listarea ne dezvăluie că telefonul cel nou care apare aici sub numele ASUS IOO1DB va suporta încărcare rapidă la 5-10V și 3A, adică 30W - fix puterea de alimentare oferită și de primul ROG Phone. Mai interesant de atăt este mențiunea unei alte variante ROG Phone 2 care oferă suport pentru încărcare la 9V și 2A, adică 18W. Aceasta apare sub denumirea ASUS IOO1DA și ar putea fi un soi de versiune Lite.

ASUS ROG Phone 2

Vedem mai sus și o schiță extrasă dintr-un document FCC, aceasta dezvăluind trăsăturile device-ului din partea spate acolo unde avem un setup similar de cameră foto, sau mai bine zis o formă similară cu primul ROG Phone. Pe seama acestui detaliu iese la iveală posibilitatea ca noul smartphone de gaming semnat ASUS să pună accentul mai degrabă pe upgrade-ul hardware.

Nu ar fi exclus ca păstrarea design-ului să permită și utilizarea accesoriilor de la primul ROG phone. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×