Preț și disponibilitate OnePlus 7 în România

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.561 ori
<b>Preț și disponibilitate OnePlus 7 în România</b>La proximativ două săptămâni distanță de la debutul comercial al lui OnePlus 7 Pro iată că și varianta de bază intitulată simplu OnePlus 7 ajunge la vânzare. În acest sens vă prezentăm un articol dedicat

La proximativ două săptămâni distanță de la debutul comercial al lui OnePlus 7 Pro iată că și varianta de bază intitulată simplu OnePlus 7 ajunge la vânzare. În acest sens vă prezentăm un articol dedicat Preț și Disponibilitate prin intermediul căruia veți afla sumele la care se vinde handset-ul pe plan local, dar și prețul pe care compania îl practică pe platforma proprie de vânzări numită oneplus.net.

OnePlus 7

Înainte însă vă reamintim că OnePlus 7 este mai degrabă un soi de facelift pentru OnePlus 6T, schimbările la capitolul look fiind destul de greu de remarcat cu ochiul liber. Singura modificare este reprezentată de către integrarea blițului LED în același modul în care sunt găzduite și cele două camere foto din spate.

OnePlus 7, prețuri în România:

 

6 GB RAM + 128 GB stocare

8 GB RAM + 256 GB stocareDisponibilitate
Altex   
Cel   
eMAG   
Euro GSM   
evoMAG   
PC Garage    
QuickMobile    
OnePlus549 eur**599 eur**În stoc

* Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

** Achiziționând telefonul prin intermediul acestor link-uri obțineți un voucher de 10 euro ce poate fi utilizat pentru cumpărarea de accesorii.

Avem același ecran Optic AMOLED de 6.41 inch cu rezoluție FHD, baterie de 3700 mAh cu suport pentru încărcare la 20W și cameră frontală de 16 mpx cu deschidere f/2.0. Ca upgrade-uri găsim un procesor Snapdragon 855 la bord, o cameră duală de 48 mpx (f/1.7, OIS, PDAF) + 5 mpx (bokeh) în spate și de această dată și difuzoare stereo. De asemenea primim și stocare UFS 3.0.

Telefonul are scanner de amprente integrat în ecran, Bluetooth 5.0, NFC și un port USB-C. Măsoară 8.2 mm în grosime, cântărește 182 grame și poate fi găsit doar în varianta de culoare Mirror Gray.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×