Telefonul de gaming Nubia Red Magic 3 chiar are un ventilator la interior; Iată o disecţie marca JerryRigEverything (Video)

940 ori
<b>Telefonul de gaming Nubia Red Magic 3 chiar are un ventilator la interior; Iată o disecţie marca JerryRigEverything (Video)</b>Încă de la debut, telefonul de gaming Nubia Red Magic 3 s-a lăudat cu un sistem activ intern de răcire, adică un ventilator, mai pe înţelesul tuturor. ZTE a promovat acest device ca primul cu ventilator la interior

Încă de la debut, telefonul de gaming Nubia Red Magic 3 s-a lăudat cu un sistem activ intern de răcire, adică un ventilator, mai pe înţelesul tuturor. ZTE a promovat acest device ca primul cu ventilator la interior, iar JerryRigEverything l-a disecat pentru a vedea cât de reală e promisiunea. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

RED Magic 3

Jerry recunoaşte că e prima oară când vede un smartphone cu ventilator la interior şi dacă ascultaţi cu atenţie îl veţi auzi cum porneşte, activat din setări. Disecţia acestui telefon Nubia se face destul de uşor, mai ales că nu avem sigilii pentru rezistenţa la apă. Capacul spate e ceva mai greu de scos decât la un telefon standard, câteva cabluri ribbon legând panoul spate de placa de bază.

RED Magic 3

Unitatea de ventilaţie se află lateral, aproape de o serie de orificii pentru circulaţia aerului. Am fi crezut că ventilatorul va fi plasat deasupra procesorului, dar nu e chiar aşa. Avem un canal special de circulaţie a aerului pus peste CPU-ul Snapdragon 855, care ghidează aerul cald pentru a fi răcit de ventilator.

Canalul respectiv e fabricat din metal şi îşi face treaba, conform lui Jerry, deci nu e doar un gimmick. LED-urile luminoase din spate, cele specifice unui gaming phone au o dispunere similară cu cea de la Xiaomi Black Shark-uri. Mai multe detalii despre uşurinţa de reparare şi componente aflaţi din video.

Vă reamintesc că acest telefon de gaming costă sub 500 euro şi vine cu ecran de 90 Hz, suport HDR+, baterie de 5000 mAh (cam greu de scos) şi camera singulară de 48 MP în spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×