Preț și disponibilitate Oppo Realme X2 Pro în România

2.372 ori
<b>Preț și disponibilitate Oppo Realme X2 Pro în România</b>Coincidență sau nu, fix la o zi distanță de la aflarea veștii că Oppo va deschide o filială în România descoperim că unul dintre cele mai interesate telefoane din seria Realme tocmai ce a ajuns listat pe plan local

Coincidență sau nu, fix la o zi distanță de la aflarea veștii că Oppo va deschide o filială în România descoperim că unul dintre cele mai interesate telefoane din seria Realme tocmai ce a ajuns listat pe plan local. Este vorba despre Realme X2 Pro, flagship-ul accesibil cu procesor Snapdragon 855+ care de acum poate fi comandat. La ce prețuri se vinde și care este stadiul disponibilității aflați din tabelul de mai jos.

Realme X2 Pro

Înainte de asta ar fi cazul să facem o trecere rapidă printre dotările sale. Aflați deci că telefonul de față sosește echipat cu un ecran Super AMOLED FHD+ de 6.5 inch ce oferă rată de refresh de 90Hz și suport HDR10+. Primim un cipset Snapdragon 855+ la interior și variante cu 6 GB RAM + 64 GB stocare (UFS 2.1), 8 GB RAM + 128 GB stocare (UFS 3.0) sau 12 GB RAM + 256 GB stocare (UFS 3.0).

Realme X2 Pro, prețuri în România:

 8 GB RAM + 128 GB stocareDisponibilitate
PC Garage  
eMAG  
evoMAG  
QuickMobile 2.134 lei (folosind codul QUICK202)La furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Bunătățile nu se opresc aici, pentru că și pe partea de cameră foto avem parte de un setup bine pus la punct, care sună astfel: 64 mpx (f/1.8) + 13 mpx (zoom optic 2x) + 8 mpx (ultra-wide) + 2 mpx (bokeh). Un senzor selfie de 16 mpx se află în față și telefonul ne mai aduce difuzoare stereo cu acustică Dolby Atmos, jack audio 3.5 mm, NFC și port USB-C. 

De asemenea, primim scanner de amprente optic integrat sub display și o baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 50W (de la 0 la 100% în 35 minute). Oppo oferă acest smartphone pe alb, albastru, roșu sau argintiu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×