Samsung Galaxy Z Flip primește randări detaliate pe seama leak-urilor recente și arată foarte bine (Video)

1.685 ori
<b>Samsung Galaxy Z Flip primește randări detaliate pe seama leak-urilor recente și arată foarte bine (Video)</b>Pe data de 11 februarie sud-coreenii de la Samsung vor anunțat pe lângă seria de smartphone-uri Galaxy S20 și noul său pliabil mai accesibil, acela fiind numit Galaxy Z Flip după cum am aflat recent

Pe data de 11 februarie sud-coreenii de la Samsung vor anunțat pe lângă seria de smartphone-uri Galaxy S20 și noul său pliabil mai accesibil, acela fiind numit Galaxy Z Flip după cum am aflat recent. Puțin mai devreme descopeream că în cutia sa se va afla un încărcător de doar 15W și acum avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări detaliate și a unui clip video concept.

Galaxy Z Flip

Aceste materiale au fost realizate de către publicația LetsGoDigital.org în colaborare cu designer-ul Snoreyn, fiind bazate pe leak-urile și scăpările ajunse în ultima vreme online. Randările scot la iveală un smartphone mai arătos decât ne așteptam, cu toate că este la urma urmei doar un concept.

Avem margini destul de înguste în jurul ecranului pliabil de tip Infinity-O cu decupaj bulină pentru camera selfie, cameră foto duală în spate și un micuț ecran extern pe care vom vedea notificări și detalii despre vreme, oră, dată. Și balamaua ne este prezentată în detaliu aici, fiind la prima vedere mai subtilă decât pe Galaxy Fold, contribuind astfel la un look mai minimalist.

Smartphone-ul cu clapetă va inaugura o protecție din sticlă ultra-subțire pentru ecran (UTG) și știm că la interior va avea un procesor Snapdragon 855. Prețul de doar 1000 dolari încă apare menționat online, dar nu suntem siguri că așa vor sta lucrurile. Până la debutul de pe 11 februarie mai avem ceva de așteptat, astfel că vă lăsăm să admirați imaginile de mai sus între timp. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×