(P) Accesorii high-tech: dispozitive de ultimă generație pe care să le pui în rucsac

723 ori
<b>(P) Accesorii high-tech: dispozitive de ultimă generație pe care să le pui în rucsac</b>Tu câtă inovație cari în rucsacul tău? Dacă te consideri un early adopter, un om al tehnologiei, este recomandat să ai cele 3 gadgeturi de mai jos în rucsacul tău. Sunt câteva tehnologii fără de care jungla

Tu câtă inovație cari în rucsacul tău? Dacă te consideri un early adopter, un om al tehnologiei, este recomandat să ai cele 3 gadgeturi de mai jos în rucsacul tău. Sunt câteva tehnologii fără de care jungla urbană ar fi mult mai greu de suportat - te invităm să le descoperi mai jos și să te inspiri.

1. Samsung Galaxy Note 10 - pentru a fi mereu conectat și pentru a face cele mai impresionante fotografii

Samsung Note 10 e unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate anul acesta și un partener de nădejde pentru mine. Are un ecran mare, un stylus util în momentele în care trebuie să iau rapid notițe, o baterie care rezistă mereu mai mult de o zi și o cameră foto excepțională, care îmi permite să surprind rapid orice moment. 

2. IQOS 3 DUO - o metodă high-tech de a savura clipele de libertate

Acest dispozitiv este adresat exclusiv fumătorilor adulți, care vor să treacă la o alternativă mai bună. IQOS 3 DUO are în spate mai mult de 14 ani de cercetare și e rezultatul unei investiții de peste 6 miliarde de dolari. Device-ul folosește o lamelă ce încălzește tutunul cu precizie, la o temperatură de până la 350°C, eliberând un aerosol cu nicotină, pentru o satisfacție ridicată. Astfel, IQOS nu arde tutunul, nu generează fum sau scrum și lasă mai puțin miros.

În plus față de versiunea anterioară, IQOS 3 DUO vine cu o îmbunătățire importantă: oferă acum două utilizări consecutive, fără reîncărcarea stiloului. Adică poți alege dacă vrei să utilizezi dispozitivul o dată sau de două ori.  Mai mult, sistemul IQOS Protect Plus™ își spune cuvântul când vine vorba de fiabiliate, IQOS 3 DUO fiind proiectat să reziste la o gamă largă de temperaturi, de la 0⁰ C până la 50⁰ C, iar carcasa exterioară robustă oferă rezistență la șoc.

Iar pentru cei pasionați de design și care pun accent pe stil, IQOS 3 DUO le păstrează pe cele patru ale IQOS 3 (negru, alb, albastru și gold), însă aduce și noutate exclusivistă: o nuanță tomnatică, în ediție limitată (copper). Mai mult, IQOS 3 DUO oferă sute de opțiuni de
personalizare, prin combinații de culori și accesorii.

3.SSD Extern HP - dacă vrei să ai ce e important lângă tine

Un SSD extern poate fi cea mai ușoară metodă de a păstra mereu alături de tine tot ceea ce este important - fișiere pentru muncă sau un back-up al celor mai de preț amintiri. Modelul compatibil cu standardul USB-C permite un transfer rapid al fișierelor de pe orice dispozitiv.

* Acest articol este un advertorial și nu reprezintă neapărat poziția Mobilissimo privind produsul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×