Preț și disponibilitate Razer Phone 2 în România

Autor:  | Publicat în:  Razer  Retaileri 2.164 ori
<b>Preț și disponibilitate Razer Phone 2 în România</b>Pasionații de gaming pe mobil au din această lună o nouă opțiune pentru achiziție și anume modelul Razer Phone 2 care de astăzi începe a fi listat și pe plan local. Descoperiți din tabelul de mai jos care sunt sumele la care dispozitivul se vinde

Din această lună pasionații de gaming pe mobil au la dispoziție un nou telefon spre achiziție și anume modelul Razer Phone 2 care de astăzi începe a fi listat și pe plan local la precomandă. Aceasta reprezintă o ocazie numai bună pentru a pune la cale un articol din seria Preț și Disponibilitate pe seama căruia veți afla la ce sume se vinde dispozitivul și în ce stadiu se află vânzările la ora actuală.

Razer Phone 2

Despre telefon putem spune că rețeta succesului se păstrează, astfel că beneficiem de un ecran cu rată de refresh 120 Hz, difuzoare stereo și de o baterie generoasă pentru a juca ore bune PUBG, elemente ce le regăseam și pe primul Razer Phone. Ca noutăți avem totuși un procesor de nouă generație, un Snapdragon 845 care alături de 8 GB RAM oferă un nivel de performanță high-end.

Razer Phone 2, prețuri în România:

 

Preț 

Disponibilitate
Altex  
eMAG  
evoMAG  
PC Garage   
QuickMobile 3.999 leiPrecomandă

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Se oferă și 64 GB de stocare flash, slot pentru carduri microSD și de această dată un spate din sticlă cu logo Razer iluminat RGB - culorile putând fi schimbate simplu din aplicația preinstalată pe telefon. Primim și încărcare wireless la pachet, iar ecranul este în continuare un IPS LCD de 5.72 inch cu aspect clasic 16:9 și rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli.

Razer Phone 2 vine în variantele de culoare Mirror Black și Black Satin, pentru moment pe piața locală fiind disponibil doar prima versiune de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×