OnePlus 7 Pro îşi dezvăluie costul pentru piaţa din India; Iată echivalentul în lei!

3.630 ori
<b>OnePlus 7 Pro îşi dezvăluie costul pentru piaţa din India; Iată echivalentul în lei!</b>OnePlus 7 avut parte de teasere şi scăpări zilnice în ultima săptămână, lucru de înţeles, pentru că suntem la nici 10 zile distanţă de lansarea sa. Azi avem şi o listă de preţuri pentru OnePlus 7 Pro, apărută în India şi pe care am convertit-o în lei mai

OnePlus 7 avut parte de teasere şi scăpări zilnice în ultima săptămână, lucru de înţeles, pentru că suntem la nici 10 zile distanţă de lansarea sa. Azi avem şi o listă de preţuri pentru OnePlus 7 Pro, apărută în India şi pe care am convertit-o în lei mai jos.

Sursa acestei scăpări este Ishan Agarwal, zvonac de generaţie nouă şi la fel de prolific ca Evan Blass în ultima vreme. Se pare că OnePlus 7 Pro va porni de la 3.050 de lei, fiind cu adevărat un terminal premium pentru OnePlus. Îl aşteptăm să vadă lumina zilei pe 14 mai, dotat cu o cameră triplă şi un mecanism „pop up” pentru camera selfie.

Iată cum arată lista de preţuri scăpată în India şi convertită în lei:

  • 6GB + 128GB = echivalent a 3050 lei
  • 8GB + 256GB = echivalent a 3250 lei  
  • 12GB + 256GB = echivalent a 3550 lei  

Chiar dacă nu urcă la nivel de iPhone XS sau Samsung Galaxy S10, OnePlus se apropie de cota unui Huawei P30 Pro cu varianta maximă de dotări şi depăşeşte preţurile practicate de Xiaomi pentru flagship-uri. Am aflat recent că OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pronu vor avea rating IP pentru rezistenţa la apă, din cauza costurilor prea mari, dar vor oferi totuşi o oarecare protecţie contra apei. Am descoperit şi cele 3 nuanţe noi pentru device: Nebula Blue, Mirror Grey şi Almond, în vreme ce camera triplă a fost la rândul său confirmată.

OnePlus 7 Pro îşi dezvăluie preţurile pentru piaţa din India; Iată echivalentul în lei!

Ar trebui să includă un senzor principal de 48 MP, o cameră ultra wide 16 MP şi o cameră telephoto de 8 MP, cu zoom 3X. Telefoanele noi dispun de procesor Snapdragon 855, iar OnePlus 7 Pro are ecran de 6.7 inch cu rata de refresh de 90 Hz şi baterie de 4000 mAh. Aici avem toate specificaţiile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×