LG G8 ThinQ este îndoit, ars şi zgâriat la testul de rezistenţă JerryRigEverything; Iată ce a ieşit (video)

1.364 ori
<b>LG G8 ThinQ este îndoit, ars şi zgâriat la testul de rezistenţă JerryRigEverything; Iată ce a ieşit (video)</b>După ce l-am văzut pe JerryRigEverything testând rezistenţa lui Xiaomi Black Shark 2 săptămâna trecută, dar şi desfăcând un Huawei P30 Pro, acum îi ajunge în mână un LG G8 ThinQ. Terminalul flagship LG a fost prezentat

După ce l-am văzut pe JerryRigEverything testând rezistenţa lui Xiaomi Black Shark 2 săptămâna trecută, dar şi desfăcând un Huawei P30 Pro, acum îi ajunge în mână un LG G8 ThinQ. Terminalul flagship LG a fost prezentat la MWC 2019 şi trece prin obişnuita tortură în clipul de mai jos.

LG G8 ThinQ

Telefonul cu ecran de 6.1 inch are corp rezistent la apă şi praf în regim IP68 şi este şi certificat militar după standardul MIL-STD-810G. S-a remarcat la debut prin controlul prin gesturi şi posibilitatea de a "citi" venele din mâna utilizatorului pentru autentificare. La testul de zgâriere lucrurile s-au prezentat exact cum ne aşteptam: are protecţie frontală Gorilla Glass 5, care se zgârie la nivelul 6 din 9.

LG G8 ThinQ

Asta înseamnă că dacă telefonul se află în buzunar cu chei şi monede nu va avea zgârieturi serioase. YouTuberul a promis şi că va analiza mecanismul care face ecranul să vibreze, ţinând loc de difuzor de convorbiri. Vedem în clip şi o scurtă trecere printre gesturile de control ale lui LG G8 ThinQ, care sincer nu mă impresionează aşa mult, ştiind că Samsung avea ceva de gen şi la Galaxy S4.

Urmează zgârieturi cu cutterul aplicate asupra sticlei din spate şi asupra ramei metalice. Aruncăm o privire şi asupra scanării de vene din palmă, iar apoi am văzut testul cu flacăra, acolo unde ecranul a rezistat 18 secunde până ce flama a făcut panoul să aibă o pată albă permanentă.

LG G8 ThinQ a făcut faţă cu brio la testul de îndoire şi nu s-a clintit deloc la flexarea cu toată forţa a testerului. Rama metalică e foarte solidă, lucru indicat şi de talia sa de 8.4 mm, cu 0.6 mm mai groasă decât cea a lui Galaxy S10+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×