Iată cum arată ansamblul de camere foto de pe Xiaomi Mi CC9 Pro, cu senzor uriaș de 108 mpx în prim-plan

800 ori
<b>Iată cum arată ansamblul de camere foto de pe Xiaomi Mi CC9 Pro, cu senzor uriaș de 108 mpx în prim-plan</b>Ieri pe data de 5 noiembrie cei de la Xiaomi au anunțat lansarea unui super smartphone de nivel upper mid-range și anume Mi CC9 Pro, device care astăzi va primi și o versiune globală intitulată Mi Note 10. Am aflat la scurt

Ieri pe data de 5 noiembrie cei de la Xiaomi au anunțat lansarea unui super smartphone de nivel upper mid-range și anume Mi CC9 Pro, device care astăzi va primi și o versiune globală intitulată Mi Note 10. Am aflat la scurt timp după lansarea sa faptul că DxOmark a testat deja capabilitățile sale foto, acordându-i un scor de 121 puncte - fiind astfel la egalitate cu nimeni altul decât Huawei Mate 30 Pro.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Știm că Mi CC9 Pro este un monstru la nivel foto, acesta sosind cu un mecanism Penta-Lens ce are în prim plan un senzor uriaș Samsung ISOCELL Bright HMX de 108 megapixeli. Cât de mare este acest senzor putem vedea chiar astăzi prin intermediul fotografiei de mai sus ce ne prezintă ansamblul de camere de pe noul telefon al companiei chineze. 

Avem în această imagine dispunerea celor 5 camere foto din spate, cu senzorul de 108 mpx în centru - o unitate cu mărime de 1/1.33" și OIS, capabilă să livreze fotografii detaliate la 27 mpx prin pixel-binning. Alături avem camera telephoto de 5 mpx pentru zoom optic 5x, zoom hibrid 10x, respectiv zoom digital până la 50x.

Primim un al doilea senzor telephoto de 12 mpx, acesta oferind zoom 2x și fiind utilizat și pentru captura bokeh. Setup-ul include și cameră macro de 2 mpx, respectiv o cameră ultra-wide de 20 mpx. În imagine mai vedem în partea din dreapta-jos comparat și un senzor clasic de 8 mpx cu uriașul de 108 mpx. 

Telefonul costă 549 euro în varianta globală Mi Note 10 pe GearBest.com și puteți aplica voucher-ul GBMINOTE10 pentru un discount considerabil aplicat la achiziție! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×