Preț și disponibilitate UMIDIGI S2

5.336 ori
<b>Preț și disponibilitate UMIDIGI S2</b>În urmă cu doar câteva momente v-am anunțat despre lansarea lui UMIDIGI S2, primul battery phone de pe piață ce aduce un display cu raport 18:9. Vine cu o generoasă baterie de 4100 mAh la interior și asta fără a contribui prea mult la

Cum UMIDIGI S2 este primul battery phone cu display 18:9 de pe piață, ne-am gândit că un articol de tip Preț și Disponibilitate ar fi util pentru cei aflați strict în căutarea unui asemenea dispozitiv. Practic primim un hibrid care se prezintă bine atât la nivel de design, dar și la capitolul autonomie unde modele similare cu panouri edge to edge cam sughiță. Să vedem deci cam cât costă acest nou smartphone arătos!

UMIDIGI S2

Așa cum vă informam este vorba despre un handset complet metalic, unul care aduce la interiorul carcasei o baterie foarte generoasă de 5100 mAh care promite cel puțin 2 zile de autonomie chiar și într-un regim de funcționare mai solicitant. În ciuda acestei unități masive să spune, telefonul cântărește 186 grame și măsoară 8.8 mm în grosime - dimensiuni chiar ideale ținând cont că Note 8 cântărește 195 grame și aduce o baterie de 3300 mAh.

Umidigi S2, prețuri în China:

 PrețDisponibilitate
EverBuying229.99 dolari Precomandă
MarketOnline229.99 dolari Precomandă

Printre alte dotări ale sale avem și camera duală de 13 + 5 megapixeli din spate care oferă fotografii cu efect bokeh, un display 18:9 de 6 inch cu rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli și 4 GB RAM. Se oferă și procesorul octa-core MediaTek Helio P20, 64 GB spațiu de stocare flash și suport pentru carduri microSD de până la 256 GB.

UMIDIGI S2 are și scanner de amprente, 4G LTE și slot dual-SIM. Vine și pe o nuanță de roșu aprins tare arătoasă și dintr-un motiv sau altul rulează Android 6 din fabrică. Există totuși promisiunea unui update ulterior la Android Nougat și prețul de 229.99 dolari practicat de retailerii chinezi sună foarte bine! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×