UMIDIGI S2 este primul battery-phone cu display 18:9; aduce o baterie de 5100 mAh și cameră duală

3.319 ori
<b>UMIDIGI S2 este primul battery-phone cu display 18:9; aduce o baterie de 5100 mAh și cameră duală</b>Compania asiatică UMIDIGI a anunțat de curând lansarea smartphone-ului Umidigi S2, acesta fiind primul battery-phone cu display 18:9 de pe piață. Aduce o mega baterie de 5100 mAh la interior și avem parte de un pachet hardware din zona mid-range

Din partea producătorului chinez UMIDIGI sosește pe piață smartphone-ul UMIDIGI S2, probabil primul battery-phone cu display 18:9 de pe piață. Acesta tocmai ce a debutat la precomandă în aceste zile și mai jos puteți vedea o serie de imagini cu acesta, dar și afla dotările sale hardware, respectiv prețul de comercializare. Înainte de toate trebuie știut că telefonul vine cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică dintr-un motiv sau altul.

UMIDIGI S2

Ni se promite totuși o actualizare rapidă la Android Nougat în următoarea perioadă, așa că nu avem prea multe motive de îngrijorare în acest moment. Printre dotările sale regăsim un display de 6 inch cu rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli, procesorul octa-core MediaTek Helio P20 de 2.3 GHz, 4 GB de RAM și 64 GB spațiu intern de stocare + slot pentru carduri microSD de până la 256 GB.

UMIDIGI S2

UMIDIGI S2 oferă și slot dual-SIM pentru două cartele nano-SIM, port USB Type-C reversibil, conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi și 4G LTE. Mai primim o cameră selfie de 5 megapixeli și în spate o cameră duală compusă din senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 5 megapixeli. Împreună aceste camere vor lucra pentru a ne oferi fotografii cu efect bokeh.

Există și un scanner de amprente aici și aflați că la interiorul carcasei ce măsoară 8.8 mm în grosime avem o baterie foarte generoasă de 5100 mAh! UMIDIGIS2 aduce o carcasă complet metalică și prețul la precomandă este de 229.99 dolari! De asemenea, un alt detaliu pe care trebuie să îl aveți în vedere este că Umidigi va lansa ulterior și o variantă pro pentru acest telefon, variantă cu 6 GB de RAM! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×