Preț și disponibilitate VIVO Nex Dual Display în România

2.342 ori
<b>Preț și disponibilitate VIVO Nex Dual Display în România</b>Finalul anului 2018 ne-a adus și lansarea neașteptată a lui Vivo NEX Dual Display, un smartphone deosebit care a suferit upgrade-uri serioase dacă ne raportăm la primul model. S-a renunțat la camera periscop în favoarea unui

Finalul anului 2018 ne-a adus și lansarea neașteptată a lui Vivo NEX Dual Display, un smartphone deosebit care a suferit upgrade-uri serioase dacă ne raportăm la primul model. S-a renunțat la camera periscop în favoarea unui display secundar și iată că acum vine momentul să vedem handset-ul listat la vânzare și pe plan local. Cât costă și la ce retaileri poate fi găsit aflați din rândurile de mai jos! 

VIVO NEX Dual Display

Dacă aveți nevoie de un reminder înainte, aflați că acest VIVO Nex Dual Display vine cu două ecrane la pachet, unul principal de 6.39 inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie Super AMOLED, respectiv un ecran secundar în spate cu diagonală de 5.49 inch, rezoluție Full HD și aceeași tehnologie Super AMOLED aflată la posturi.

VIVO Nex Dual Display, prețuri în România:

 

Preț 

Disponibilitate
Altex  
eMAG  
evoMAG  
PC Garage   
QuickMobile 3.395 lei folosind codul QUICK202În stoc furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Nu avem cameră selfie aici pentru că fotografiile de acest tip se vor realiza cu modulul de cameră triplă din spate compus dintr-un senzor principal de 12 mpx (OIS, deschidere f/1.8), senzor secundar 2 mpx (deschidere f/1.8, bokeh), respectiv un senzor triplu de tip Time of Flight 3D al cărui rol este acela de a măsura distanța dintre obiecte.

Scanner-ul de amprente este integrat în ecran și mai primim baterie de 3500 mAh, procesor Snapdragon 845, 10 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Ca funcții speciale, aflați că ecranul din spate va putea fi utilizat și în gaming, aici urmând a fi afișate butoane virtuale ce pot fi apăsate fix ca în cazul unui controller de consolă. VIVO Nex Dual Display vine pe albastru și măsoară 8.1 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×