Vânzările de iPhone 7 și iPhone 8 sunt oprite în Germania, iar Apple cade pe locul 4 în topul celor mai valoroase companii

5.998 ori
<b>Vânzările de iPhone 7 și iPhone 8 sunt oprite în Germania, iar Apple cade pe locul 4 în topul celor mai valoroase companii</b>În ultima săptămână a lunii decembrie 2018 aflam că Apple ar urma să fie obligată să oprească vânzările de terminale iPhone 7 și iPhone 8 în Germania ca urmare a încălcării unor brevete Qualcomm ce țin de economisirea energiei acumulatorului

În ultima săptămână a lunii decembrie 2018 aflam că Apple ar urma să fie obligată să oprească vânzările de terminale iPhone 7 și iPhone 8 în Germania ca urmare a încălcării unor brevete Qualcomm ce țin de economisirea energiei acumulatorului. Aparent, nu Apple a încălcat direct aceste proprietăți intelectuale, ci firma Qorvo - distribuitor de cipuri pentru compania din Cupertino.

Acum descoperim că instanța din Munich s-a pronunțat în acest proces, astfel că vânzările de modele iPhone ce încalcă brevetele Qualcomm sunt oprite. Qualcomm a reușit să strângă suma de 1.34 miliarde de dolari pentru garanția cerută de către Judecătorie și astfel interdicția a fost pusă în funcțiune.

Firma lui Tim Cook a fost de acord să oprească vânzările de iPhone 7 și iPhone 8 în cele 15 magazine ale sale din Germania, dar cu toate acestea afirmă că restul de handset-uri rămase în stocurile a 4300 vânzători 3rd party sunt disponibile spre achiziție. Producătorul american de cipset-uri nu este de acord, astfel că dorește ca aceste terminale să fie rechemate de către Apple.

Aceasta nu este unica problemă pentru Apple, pentru că după cum am aflat de curând vânzările de iPhone-uri au scăzut serios - fiind pierdute 9 miliarde de dolari în venituri nerealizate. Printr-o scrisoare trimisă investitorilor, Tim Cook afirma că o cauză a vânzărilor slabe de telefoane este și aceea că lumea a decis să schimbe bateriile vechilor terminale iPhone în loc să își cumpere un nou device.

La ora actuală Apple a căzut pe locul 4 în topul celor mai valoroase companii din lume, iar acțiunile continuă să scadă la bursă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×