Google vrea să intre pe piaţa Q&A, cumpără firma Superpod

1.382 ori
<b>Google vrea să intre pe piaţa Q&A, cumpără firma Superpod</b>Google a cumpărat în această săptămână fără mare tam-tam compania Superpod, un startup care a creat o aplicaţie de tip Q&A pentru mobil. Ar putea fi precursorul unui sistem de întrebare şi răspuns în timp real după cum se zvonește

Google a cumpărat în această săptămână fără mare tam-tam compania Superpod, un startup care a creat o aplicaţie de tip Q&A pentru mobil. Ar putea fi precursorul unui sistem de întrebare şi răspuns în timp real.

Google

Google a plătit mai puţin de 60 de milioane de dolari pentru achiziţie, care a adus sub umbrela sa inginerii companiei. Gigantul motoarelor de căutare a avut mereu ambiţii mari pentru Google Assistant, lansat în 2016. Superpod a creat o soluţie care le permite utilizatorilor să pună întrebări şi să primească răspunsuri de la experţi.

Asta ar putea da un boost capacităţilor lui Google Assistant de a răspunde mai eficient şi precis la întrebările puse de utilizatori. Nu e un caz singular de business, deoarece cofondatorul Twitter spre exemplu, Biz Stone a creat un startup numit Jelly care avea un concept similar. Era totuşi vândut spre Pinterest în 2017 şi casat.

Superpod nu e deloc străin de Google, fiind fondat de foşti angajaţi ai gigantului motoarelor de căutare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×