Google vrea să intre pe piaţa Q&A, cumpără firma Superpod

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.292 ori
<b>Google vrea să intre pe piaţa Q&A, cumpără firma Superpod</b>Google a cumpărat în această săptămână fără mare tam-tam compania Superpod, un startup care a creat o aplicaţie de tip Q&A pentru mobil. Ar putea fi precursorul unui sistem de întrebare şi răspuns în timp real după cum se zvonește

Google a cumpărat în această săptămână fără mare tam-tam compania Superpod, un startup care a creat o aplicaţie de tip Q&A pentru mobil. Ar putea fi precursorul unui sistem de întrebare şi răspuns în timp real.

Google

Google a plătit mai puţin de 60 de milioane de dolari pentru achiziţie, care a adus sub umbrela sa inginerii companiei. Gigantul motoarelor de căutare a avut mereu ambiţii mari pentru Google Assistant, lansat în 2016. Superpod a creat o soluţie care le permite utilizatorilor să pună întrebări şi să primească răspunsuri de la experţi.

Asta ar putea da un boost capacităţilor lui Google Assistant de a răspunde mai eficient şi precis la întrebările puse de utilizatori. Nu e un caz singular de business, deoarece cofondatorul Twitter spre exemplu, Biz Stone a creat un startup numit Jelly care avea un concept similar. Era totuşi vândut spre Pinterest în 2017 şi casat.

Superpod nu e deloc străin de Google, fiind fondat de foşti angajaţi ai gigantului motoarelor de căutare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×