Preț și disponibilitate Xiaomi Redmi 7 în România

1.248 ori
<b>Preț și disponibilitate Xiaomi Redmi 7 în România</b>Un device proaspăt lansat în China ajunge rapid iată și la noi pe piață, fiind vorba despre nimeni altul decât Xiaomi Redmi 7. Acesta era anunțat cu doar 2 zile în urmă și acum îl vedem listat de către un retailer din România

Un device proaspăt lansat în China ajunge rapid iată și la noi pe piață, fiind vorba despre nimeni altul decât Xiaomi Redmi 7. Acesta era anunțat cu doar 2 zile în urmă și acum îl vedem listat de către un retailer din România, motiv pentru care punem la cale un articol dedicat Preț și Disponibilitate. Aflați cât costă handset-ul și desigur care este stadiul disponibilității, detalii ce vor fi actualizate constant.

Xiaomi Redmi 7

Înainte de a consulta prețurile, vă amintim că Redmi 7 este un telefon din segmentul mid-range de preț și dotări - handset care ne oferă un generos ecran de 6.26 inch cu rezoluție HD+ și decupaj picătură în zona superioară. Are un procesor Snapdragon 632 cu 8 nuclee la pachet și impresionează prin bateria de 4000 mAh care se poate încărca rapid la 10W.

Xiaomi Redmi 7, prețuri în România:

 

3 GB RAM

Disponibilitate
Altex  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG  
PC Garage 649 leiÎn stoc
QuickMobile 776 lei (folosind codul QUICK202)Disponibil la furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Smartphone-ul dispune de cameră duală 12 + 2 megapixeli în spate ce permite filmarea FHD la 30 sau 60fps, dar și fotografierea cu efect bokeh prin care fundalul din spatele subiectului este blurat. Pentru selfie-uri ni se pune la dispoziție o cameră de 8 megapixeli și telefonul mai aduce scanner de amprente în spate, port microUSB v2.0, Wi-Fi și Bluetooh 4.2. 

Xiaomi Redmi 7 sosește în variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare și îl găsiți pe roșu, negru sau albastru. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×