Huawei P30 Pro apare listat din greșeală pe Amazon Italia; Aflăm cât costă și când încep livrările

1.987 ori
<b>Huawei P30 Pro apare listat din greșeală pe Amazon Italia; Aflăm cât costă și când încep livrările</b>Înaintea unei mari lansări de smartphone avem parte și de listări din greșeală din partea retailerilor, iar în cazul lui Huawei P30 Pro vina aparține celor de la Amazon Italia care au publicat mai devreme telefonul la vânzare

Înaintea unei mari lansări de smartphone avem parte și de listări din greșeală din partea retailerilor, iar în cazul lui Huawei P30 Pro vina aparține celor de la Amazon Italia care au publicat mai devreme telefonul la vânzare. Acesta apare vândut direct de către Huawei și după cum era de așteptat, pagina a fost rapid ștearsă de pe platforma de vânzări online. Noroc totuși cu cei de la Slashleaks care au făcut câteva capturi pe care le vedem și noi mai jos!

Huawei P30 Pro

Listarea indică un preț de 1024 euro pentru varianta cu 128 GB de stocare și 8 GB RAM a lui Huawei P30 Pro, telefon care în cazul de față vine pe arătoasa nuanță de culoare Amber Sunrise. Observăm și mențiunea cu privire la data lansării comerciale și anume 5 aprilie. Sunt confirmate pe această cale și câteva dintre dotări precum prezența procesorului octa-core Kirin 980 la bord.

Huawei P30 Pro

Tot din această listare mai aflăm că telefonul are baterie de 4200 mAh, suport pentru card de memorie nanoSD și cameră foto cvadruplă Leica de 40 mpx + 20 mpx + 8 mpx + senzor pentru zoom hibrid 10x. Există alături și un senzor Time of Flight 3D, iar în zona frontală avem cameră selfie de 32 mpx integrată într-un decupaj picătură.

Telefonul nu are earpiece clasic, ecranul având acest rol la fel ca și la LG G8 ThinQ. Ce mai descoperim este că smartphone-ul vine la cutie cu o cheiță SIM, cablu USB-C, încărcător, căști USB-C, adaptor microUSB către USB-C, garanție și ghid rapid de utilizare. Acest device cântărește 191 grame și va avea o grosime de 8 mm.

Lansarea are loc pe 26 martie și este posibil ca precomenzile să înceapă imediat după prezentare. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×