Razer Phone 3 ar putea exista, în ciuda restructurărilor Razer

554 ori
<b>Razer Phone 3 ar putea exista, în ciuda restructurărilor Razer</b>Telefoanele de gaming au explodat ca segment în 2018, între Razer Phone 2, ASUS ROG Phone şi rivali din China. Recent au apărut Black Shark 2 şi Vivo iQOO, iar acum se pare că şi Razer e gata să se apuce din nou de treabă

Telefoanele de gaming au explodat ca segment în 2018, între Razer Phone 2, ASUS ROG Phone şi rivali din China. Recent au apărut Black Shark 2 şi Vivo iQOO, iar acum se pare că şi Razer e gata să se apuce din nou de treabă, în ciuda zvonurilor negative.

Ce e drept Razer anunţase recent o restructurare a corporaţiei sale, care a avut ca rezultat concedierea a 30 de angajaţi. Imediat după s-a discutat despre anularea proiectului Razer Phone 3. Acum apare o sursă apropiată de Digitimes, care afirmă că telefonul e încă în cărţi, urmând să fie lansat în următorul an. Numele "Razer 3" a fost menţionat, dar dincolo de asta nu știm nimic.

Recent şi Nintendo a fost asociată cu un smartphone similar, conform unor insideri. Digitimes mai estimează şi că telefoanele de gaming vând cam 100.000 de unităţi pe an, iar ASUS ar fi lider de piaţă cu ROG Phone în acest moment. Razer se dorea a fi liderul revoluţiei gaming-ului pe mobil, dar între Google Stadia şi telefoanele din China cu preţuri mici şi dotări bune, va fi greu să iasă în evidenţă.

Mă aştept la un CPU Snapdragon 855 la interior, 12 GB RAM, racire avansată şi probabil o nouă versiune de Nova Launcher peste Android Pie. Recent l-am scos din cutie pe Razer Phone 2 și revenim cu review în curând.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×