QuickMobile dă startul campaniei Polul Smart al Reducerilor; Azi iPhone XR la o sumă imbatabilă

2.225 ori
<b>QuickMobile dă startul campaniei Polul Smart al Reducerilor; Azi iPhone XR la o sumă imbatabilă</b>O campanie pe care cei de la QuickMobile au organizat-o și anul trecut a fost "Polul Smart al Reducerilor", promoție care spre bucuria noastră revine și acum în 2018. Pe parcursul a 21 zile până de Crăciun, retailerul de față ne va oferi

Nu știu dacă vă amintiți, dar și în 2017 cei de la QuickMobile au organizat în luna decembrie campania de reduceri "Polul Smart" care ne-a adus produse la prețuri foarte atractive numai bune de oferi cadou celor dragi de Sărbători. Vestea cea bună este că promoția revine și acum în 2018, astfel că zilnic în perioada 4 - 25 decembrie vom avea câte un produs la super reducere - startul fiind dat chiar astăzi!

iPhone XR

Prima reducere din cadrul campaniei Polul Smart este asociată lui iPhone XR, un telefon tare arătos prin prisma variantelor de culoare disponibile care de curând a ajuns și pe masa noastră de teste. Doar astăzi îl puteți cumpăra cu o reducere de 26% în variantele de culoare alb, coral și albastru la un preț de 3.699 lei.

iPhone XR

Vestea și mai bună este că puteți introduce și codul QUICK202 în secțiunea de comandă și astfel primi un extra discount de 3% care mai scade cu 100 lei prețul device-ului. Astfel vă puteți achiziționa un iPhone XR (64 GB) pentru doar 3.589 lei, livrarea fiind gratis dacă alegeți plata prin card. Mai jos aveți link către cele 3 variante de culoare disponibile! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×