Allview înca are reduceri cu ocazia Centenarului! 100 produse cu discount și 100 cadouri

826 ori
<b>Allview înca are reduceri cu ocazia Centenarului! 100 produse cu discount și 100 cadouri</b>Deși aniversarea Centenarului a trecut, cei de la Allview sărbătoresc în continuare acest eveniment de mare importanță. Fac asta printr-o campanie specială de reduceri care include 100 produse cu preț redus, respectiv 100 cadouri ce pot fi câștigate

Cu toate că aniversarea Centenarului a trecut, iată că firma brașoveană Allview continuă sărbătoarea oferindu-ne o campanie specială de reduceri pentru 100 produse. De asemenea, avem parte și de cadouri speciale, tot în număr de 100 ce vor putea fi câștigate de către cei care comandă un produs de pe site-ul allview.ro în perioada campaniei 29 noiembrie - 31 decembrie 2018.

Printre cadourile puse la bătaie se numără tablete, laptop-uri, telefoane, televizoare LED, brățări smart Allfit, dar și boxe portabile, respectiv alte surprize. Cadourile vor fi oferite în urma unei extrageri la sorți din lista tuturor celor care au comandat un produs din oferta companiei Allview. 

Allview Soul X5 Pro

Cât despre produsele aflate în prim plan, pe lista reducerilor avem și smartphone-ul Allview Soul X5 Pro care acum se vinde pentru suma de doar 1.299 lei. Acesta este flagship-ul brașovenilor din acest an, un dispozitiv pe care l-am testat și noi în detaliu și care ne-a încântat prin design, captura bokeh arătoasă, dar și prin tehnologia de deblocare facială. Toate informațiile pe care doriți să le aflați despre device-ul de față le găsiți în recenzie!

Regulamentul campaniei de față poate fi consultat de pe site-ul allview.ro, acolo unde veți găsi și lista celor 100 premii. Întreaga ofertă poate fi accesată de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×