Samsung Galaxy A5 (2016): Conectivitate excelentă, fără "purici"

1.866 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2016): Conectivitate excelentă, fără "purici"</b>Puţine smartphone-uri vin cu dotări excelente şi apoi ratează zona de conectivitate, cu volum scăzut la convorbiri şi semnal slab. E ca şi cum ai avea o supermașină dar care nu virează niciodată. În fine, telefonul de faţă, Galaxy A5 (2016) propune un..

Puţine smartphone-uri vin cu dotări excelente şi apoi ratează zona de conectivitate, cu volum scăzut la convorbiri şi semnal slab. E ca şi cum ai avea o supermașină dar care nu virează niciodată. În fine, telefonul de faţă, Galaxy A5 (2016) propune un slot nano SIM şi suport 4G LTE de Categoria 4, ceea ce înseamnă viteza de download de până la 150 Mbps.

microUSB 2.0

Avem parte şi de suport microUSB 2.0, ANT+, WiFi a/b/g/n, NFC, Bluetooth 4.1 şi WiFi Direct. Terminalul mai oferă şi GPS şi Glonass şi când vine vorba de apelare, beneficiem de volum ridicat, sunet clar şi semnal bun. Am remarcat că şi microfonul face faţă cu brio sarcinilor la care e supus şi anularea zgomotului de fond e excelentă.

La testul de viteză WiFi am atins 26 Mbps la download şi 27 Mbps la upload

În zona dialer-ului se află şi un shortcut special pentru apelare video. La testul de viteză WiFi am atins 26 Mbps la download şi 27 Mbps la upload, via router Telekom cu abonament de 100 Mbps, deci suntem peste medie la acest capitol, media fiind undeva la 24/25 Mbps.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×