Samsung Galaxy S7: Conectivitate cu extra volum la convorbiri

737 ori
<b>Samsung Galaxy S7: Conectivitate cu extra volum la convorbiri</b>Mulţi se aşteptau ca flagship-ul Samsung pe anul curent să facă trecerea la portul USB Type-C, trend promovat de modelele Nexus de anul trecut. Samsung a decis să mai aştepte, probabil dorind o implementare solidă a încărcării rapide pe acel standard

Mulţi se aşteptau ca flagship-ul Samsung pe anul curent să facă trecerea la portul USB Type-C, trend promovat de modelele Nexus de anul trecut. Samsung a decis să mai aştepte, probabil dorind o implementare solidă a încărcării rapide pe acel standard. Quick Charge 3.0 se va ocupa de asta, dar doar pe modelele Qualcomm.

În fine, în cazul lui S7 primim suport pentru conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, ANT+, microUSB 2.0, NFC, GPS şi Glonass. WiFi e de tip dual band, cu suport MIMO şi avem parte şi de LTE Categoria 12/13. Terminalul dispune de un slot nano SIM, iar trecând la apeluri, ele beneficiază de un Extra Volume Mode, care va permite să creşteţi volumul convorbirilor în zonele foarte zgomotoase.

Calitatea este excelentă, iar speakerul are un volum foarte bun şi e foarte clar. Şi microfonul este excelent pe S7, iar la testul de viteză am prins 25 Mbps la download şi tot 25 Mbps la upload via router WiFi Telekom cu abonament de 100 Mbps, deci nu doborâm vreun record, dar stăm binişor.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×