Samsung Galaxy Note 10+: Display premiant, luminos, imersiv, cele mai bune culori de pe piaţă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.302 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+: Display premiant, luminos, imersiv, cele mai bune culori de pe piaţă</b>Samsung Galaxy Note 10+ a fost promovat din prima secundă ca un telefon pentru creatorii de conţinut şi ca atare ecranul îl face şi desface. Pe acest ecran vom edita fotografii şi video-uri, iar calibrarea culorilor este importantă. Hai să vedem cu ce..

Samsung Galaxy Note 10+ a fost promovat din prima secundă ca un telefon pentru creatorii de conţinut şi ca atare ecranul îl face şi desface. Pe acest ecran vom edita fotografii şi video-uri, iar calibrarea culorilor este importantă. Hai să vedem cu ce lucrăm întâi.

Video-review Samsung Galaxy Note 10+, secțiunea display

E vorba despre un panou Dynamic AMOLED de 6.8 inch, cu rezoluţie de 3040 x 1440 pixeli, aspect 19:9 şi suport HDR10+. Are şi Always On Display şi protecţie Gorilla Glass 6, muchii foarte înguste lateral şi uşor curbate, iar sus în "frunte" are decupajul pentru camera selfie. De această dată avem în sfârşit un flagship de 2019 cu "bărbie" tăiată.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 4.Samsung Galaxy Note 10+648 (LUX)
 • 5.Motorola Moto Z2 Play640 (LUX)
 • 6.Nokia 9 Pureview639 (LUX)
 • 7.Huawei P20 Pro629 (LUX)
 • 8.OnePlus 3626 (LUX)
 • 9.Apple iPhone 6s618 (LUX)
 • 10.Sony Xperia XZ611 (LUX)
 • 11.Sony Xperia XA1 Ultra611 (LUX)
 • 12.Sony Xperia XZ1 Compact611 (LUX)

Ecranul a fost deja premiat de DisplayMate şi pe bună dreptate. Am testat acest display cu clipuri HDR, la rezoluţie înaltă, cu jocuri precum Call of Duty sau Fortnite şi arată excelent. Mă refer la coloritul viu, dar calibrat bine pentru a scoate conţinut viabil, luminozitate foarte ridicată, unghiuri largi de vizualizare şi negru adânc. Contrastul este excelent şi ecranul e lizibil şi în Sahara... sau centrul Bucureştiului pe 35 de grade într-o după amiază de august.

Simt nevoia să spun totuşi că nu ar fi stricat un panou de 90 Hz sau unul cu touch sampling de 240 Hz, pentru că în ultima vreme ne-au tot răsfăţat aşa telefoanele de gaming sau OnePlus 7 Pro. La testul nostru cu luxmetrul am atins 648 LUX, acesta fiind al patrulea cel mai luminos telefon testat vreodată de Mobilissimo.ro. Bate rivalii cei mari ca Huawei P30 Pro, Nokia 9 Pureview, sare cu 200 LUX peste Galaxy S10+ şi depăşeşte şi OnePlus 7 Pro. iPhone X şi XS Max rămân peste acest Note totuşi.

Ecranul lui Samsung Galaxy Note 10+ văzut la microscop

Pixelii au aranjament Pentile Matrix, conform microscopului nostru. Şi pentru că am tot menţionat calibrarea culorilor, puteţi umbla la ea din setări, cu modul Vivid spre exemplu dar şi modul Natural, care e ceva mai apropiat de culorile reale. Avem şi filtru de lumină albastră şi Night Mode, plus Always On Display, cu o sumedenie de afişaje pentru ceas, notificări şi alte informaţii pentru ecranul de standby.

Cel mai bun ecran de pe un telefon Samsung din istoria recentă!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×