Samsung Galaxy Note 10+ are cel mai bun display de pe piaţă, conform DisplayMate; Doboară 12 recorduri

1.452 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ are cel mai bun display de pe piaţă, conform DisplayMate; Doboară 12 recorduri</b>De câţiva ani Samsung tot obţine distincţia de "cel mai bun ecran de pe piaţă" pentru smartphone-urile sale flagship. Galaxy S9, Note 9, S10 au primit toate aceasta certificare, iar acum e rândul lui Galaxy Note 10+

De câţiva ani Samsung tot obţine distincţia de "cel mai bun ecran de pe piaţă" pentru smartphone-urile sale flagship. Galaxy S9, Note 9, S10 au primit toate aceasta certificare, iar acum e rândul lui Galaxy Note 10+. Telefonul a primit un rating A+.

Ca idee S10 a doborât o duzină de recorduri la testele DisplayMate, aşa că nu ne aşteptam să le vedem şi pe ele doborâte iarăşi... dar iată că s-a întâmplat. Note 10+ a stabilit un record de acurateţe a culorii, dar stă fantastic şi la contrast şi intensitate a culorilor. Şi calibrarea şi luminozitatea au fost apreciate.

Acesta este unul dintre puţinele ecrane de pe piaţă care au ajuns la o acoperire a culorilor de 100% în zona DCI-P3. Samsung a implementat o calibrare specială "Precision Factory Display Calibration" pentru a se asigura că atinge valori perfecte de acurateţe a culorii şi calitate a imaginii. S-au atins 0.4 JNCD la acurateţea culorii, un nou record, adică e imposibil să distingi între valoarea perfectă la modul abstract şi cea a lui Note 10+.

Luminozitatea maximă a fost de1308 nits, un nou record şi un salt de 25% faţă de Galaxy Note 9. Samsung a redus din nou cantitatea de lumină albastră emisă, cu 37.5% faţă de Note 9 chiar. Nu putem decât să ne întrebăm cu ce vor răspunde Huawei şi Apple acestor recorduri prin flagshipurile de toamnă și dacă BOE Display poate produce ecrane similare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×